Diyanet açıkladı: Teravih namazı evde kılınacak

Diyanet açıkladı: Teravih namazı evde kılınacak
6 Nisan 2021

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik" dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan ayında uyulması gereken kurallar neredeyse belli oldu.

En çok merak edilenler arasında olan teravih namazı ile ilgili de son değerlendirme yapıldı.

SALGININ SEYRİNE GÖRE YENİ KARAR ALINABİLİR

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, koronavirüs salgınının teravih namazının camilerde kılınmasına engel teşkil ettiğini duyurdu.

Ali Erbaş, "Yaptığımız istişareler neticesinde teravih namazını camilerde değil evlerimizde kılmanın uygun olduğuna karar verdik. Şayet bu süreçte salgının seyrine göre camilerimizde teravih namazı kılabilme imkanı olursa bunun da kararını alıp milletimizle paylaşırız." dedi.

1 yorum yapılmış

  • Rahmi akbulut 6 Nisan 2021 - 23:25
    Oh ne alaka merkezi sistemle ezan okunsun cemaatler camide yok bu aldıgınız maaşlar sizlere helal mı korono var millet caddelerde parklarda tıklım tıklım dolu dizgingeziyor ben pazara markete cıkamıyorum korkudan ozaman her yere hes kotuyla camılerede gidilsin teşekkürler

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.