Dilber'i Bolu'nun reklam yüzü yapmak istemiş

Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşım sonrası gelen tepkiler üzerine Dilber'li paylaşmını kaldırdı. Özcan neden böyle bir paylaşım yaptığını yine sosyal medyadan duyurdu

Dilber'i Bolu'nun reklam yüzü yapmak istemiş
28 Ocak 2024

Başjan Tanju Özcan, sosyal medya hesaplarından Kanal D’de yayınlanan İnci Taneleri dizisindeki oyuncu Hazal Ergüçlü’nün pavyonda dans ettiği sahneyi Bolu'nun havadan görüntülerinin yer aldığı videoyla birleştirerek "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım. Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya bekliyoruz" notuyla paylaşmıştı.

Başkan Özcan'ın bu paylaşıma tepki gelince Dilber'li paylaşımı kaldırıp, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Özcan yaptığı açıklamada, "İnci Taneleri dizisinin tanıtım fragmanında ağırlıklı olarak bu sahne kullanıldı. Milyonlarca paylaşım aldı. Ben de siyaseten bunu fırsata çevirdim ve esprili bir şekilde şehrin tanıtımı için kullandım. Orada bence geri kafalılar sanatçıya değil sanatçıdan sonraki Bolu’nun nasıl güzelleştiğinin görüntülerine baksınlar. Ben klasik bir siyasetçi değilim. Türkiye’de sevenimiz varsa bu sebepten. Siyasetin esprili yönünü öne çıkararak zaman zaman böyle paylaşımlar daha önce de yaptım, yapmaya da devam edeceğim." ifadelerine yer verdi. 

Kadınlara son derece saygısını olduğunu belirten Başkan Özcan, “O dizi legal bir dizi, bu da fragmanı. Bu fragman her yerde haftalardır dönüyor. Dizi de yayında ve milyonlarca kişi izliyor. Kadın kardeşlerimize benim son derece saygım var. Beni herkes bilir. Orada Türkiye’de çok izlenen bir görüntüyü paylaşmak suretiyle Bolu’nun ne güzel bir şehir olduğunu vurgulayarak şehrimin reklamını yaptım. Bazı art niyetliler buradaki esprili tanıtım videosunu sapıkça bir yöne eviriyorlar. Bunu yapanlar boş adamlar. Sanatçıya değil devamına baksınlar. Bolu ne kadar güzel bir şehir oldu onu görsünler.” dedi.

 

8 yorum yapılmış

  • Seçmen 29 Ocak 2024 - 04:10
    Bundan sonra sana dilber tanju diyelim o zaman madem öyle
  • Rüzgar28 Ocak 2024 - 21:26
    Kadınlara saygısı belli doğum tedavisi isteyen bayanı rencide etmedinmi belediye meclisinde hakaret etmedinmi daha hangisini sayalım hala kıvırmaya devam ediyorsun
  • Hasan29 Ocak 2024 - 12:39
    Isin gucün dümen yalan cikip ayyasken paylasmisim kusura bakmayin diyecegine bos yorum aciklama yapiyorsun utanmaz ....
  • Zeki 29 Ocak 2024 - 14:21
    Zeki akıllı bi siyasetçi
  • Vatandas29 Ocak 2024 - 14:56
    Sadece Bolu değil tüm Türkiye Tanju başkanla gurur duyuyor.
  • Bahar 30 Ocak 2024 - 19:38
    İnsanın fikri ne ise zikri de o olurmuş.
  • Yumrukayalı 30 Ocak 2024 - 20:24
    Kıvırmaya devam Tanju. Kadin bizim için değerlidir, el üstünde tutulur. Sen ve senin gibiler kadını bir cinsel obje olarak görüp rakı masalarına meze yapabilir. Kadının ve ailenin mizahı olmaz. git beceremediğin espri anlasiyini başka bir şey üzerinden yap.
  • İbrahim kıymaz 4 Şubat 2024 - 20:08
    Tanju başkan buna mecburmuydun, belediye meclisinde meclis üyesi bayana söylediğin çirkin sözü unutmadık, çocuğu olmayan bir bayan ile ilgili sözlerinizi de unutmadık,

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.