Deprem yaratacak iddia!

Deprem yaratacak iddia!
3 Ekim 2020

Bolu Belediye İş Sendikası Başkanı Sinan Ay'ın makamında bir kadınla görüntülü yaptığı cinsel içerikli sohbetin görüntüleri elden ele dolaşırken, sendika genel merkezi tarafından Ay'ın başkanlık görevinden alındığı iddia edildi.

Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Özen’in bilgisayarına cinsel içerikli vidoları indirmek suçundan tutuklanmasının ardından bir skandal daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda kongresi gerçekleşen ve berabere biten seçim sonrasında kurayla yeniden başkan seçilen Belediye İş Sendikası Başkanı Sinan Ay'ın makam odasında web cam seks yaparken kayıt altına alınan video görüntüsünün Bolu Belediyesi’nde ve neredeyse bütün Bolu’da elden ele yayıldığı belirtiliyor.Ay’ın görüntülü cinsel sohbet ettiği kadının kim olduğu merak edilirken, yaşanan olayın sendikanın ulaştığı öğrenildi. Belediye İş Genel Merkezi’nin Ay'ın başkanlık görevini sonlandırdığı iddia edildi. İsmi belirlenmeyen kadının görüntü kaydını neden aldığı ise akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.