Deniz bisikletinden düşerek boğuldu

Deniz bisikletinden düşerek boğuldu
10 Haziran 2016
Göynük İlçesi'nde deniz bisikletinden göle düşerek kaybolan 25 yaşındaki Ayhan Gökarslan'ın cesedi 1.5 saat sonra bulundu.
İlçede bulunan Sünnet Gölü Tabiat Parkı'ndaki bir tesiste çalışan Ayhan Gökarslan, kardeşi Kayhan Gölkarslan ve arkadaşı Onur Aydın ile birlikte deniz bisikletiyle Sünnet Gölü'nde gezintiye çıktı. Gökarslan, gezintinin ardından yanındakileri kıyıya bıraktı. Daha sonra Gökarslan, amatör balıkçıların göl üzerinden geçen telefon hatlarında bıraktıkları av malzemelerini temizlemek için tekrar suya açıldı. Deniz bisikletinin üzerinden av malzemelerini temizleyen genç bu sırada dengesini kaybederek göle düştü.
Gökarslan'ın düştüğünü gören çevredekiler durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma durumu Bolu Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama ve AFAD ekiplerine bildirdi. Göle gelen ekipler, kaybolan genç için gölde arama çalışması başlattı. 1.5 sat süren arama çalışması ardından gölde Ayhan Gökarslan'ın cesedine ulaşıldı.
Gökarslan'ın cesedi olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından Göynük Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.