Demirkol'un reklam pankartlarına falçatalı saldırı

Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emindemirkol'un son dönemde halk tarafından gördüğü teveccüh birilerini rahatsız etmiş olacak ki Demirkol'un bilboardlarda asılı reklamları gece saatlerinde tahrip edildi.

Demirkol'un reklam pankartlarına falçatalı saldırı
13 Mart 2024

İlimizde uzun yıllar Sağlık Müdürlüğü görevi yaptıktan sonra Cumhurbaşkanı tarafından Bolu Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'un mütevaziliği, beyefendiliği ve açıkladığı projeler ile bir anda halk nezdinde ivmesi yükseldi.

Demirkol'un özellikle anketlerdeki yükselişi ve vatandaşın kendisine gösterdiği teveccüh birilerini korkutmuş olacak ki bilboardlarda asılı olan reklam pankartları gece saatlerinde falçata ve bıçaklarla yırtılıp tahrip edildi.   

3 yorum yapılmış

  • ODUNCU13 Mart 2024 - 16:52
    AYYAŞLAR YAPMIŞTIR.
  • Mustafa14 Mart 2024 - 09:00
    Bu olay şayet bir kaç yerde aynısı yapılmışsa, bu bilinçli yapılmış veya yaptırılmıştır. Bunu yapanlar veya yaptıranlarda ayyaş değil şerefsiz kanı bozuklardır. Boluda güzel seçim atmosferi yaşıyoruz, bozmaya çalışıyorlar. Hangi adayın afişi olursa olsun bu yapılmamalıydı.
  • Alkol deyip geçme17 Mart 2024 - 08:09
    Alkolikler yapmıştır

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.