Demirkol'dan belediye çalışanlarına çok anlamlı mesaj

Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol belediye çalışanlarına seslenerek, "Başkanlık yapmaya değil onlara abilik kardeşlik yapmaya geliyorum. Abimiz Muhammed hoca var, kardeşimiz Muhammed hoca var, diyecekler." dedi.

18 Şubat 2024

AK Parti'den Belediye Başkanlığı adaylığı açıklandıktan sonra samimiyeti, mütevaziliği, hoşgörüsü ve beyefendiğili ile kısa sürede vatandaşların kalbine girmeyi başaran Muhammed Emin Demirkol her gittiği yerde büyük teveccüh görüyor.

Seçim çalışmaları sırasında büyük küçük demeden, oralı buralı demeyerek insan ve memleket ayrımı yapmadan her vatandaşla kucaklaşan Muhammed Emin Demirkol kendinden "halk adamı, halkın adamı" demeyi başarttı. 

BENİM İÇİN PERSONELİM AİLEMDEN BİRİDİR

Belediye çalışanlarınada çok önemli mesajlar gönderen Muhammed hoca aile vurgusuna dikkat çekti. Başkan personel ilişkisinden ziyade abilik, kardeşlik, arkadaşlık vurgusu yapan Demirkol, "Hep kendi memleketimde hemşerilerime hizmet etmenin onurunu yaşadım. Ben belediyede emekçi kardeşlerimizle buluşmak için sabırsızlanıyorum, heyecanlanıyorum. Benim için personelim eşim gibi, abim gibi, anne babam gibi ailemden biridir.

Başkanlık yapmaya değil onlara abilik kardeşlik yapmaya geliyorum

Abimiz Muhammed hoca var, kardeşimiz Muhammed hoca var, arkadaşımız Muhammed hoca var diyecekler. Teknik ekibim, belediye meclisimiz, istişare heyetlerimizle beraber, güçlü bir aile ile beraber Bolumuza hizmet edeceğiz. Ben belediye başkanı olmaya gelmiyorum sadece, bir kardeşlerinin belediyede başkan olmasını istiyorum. Ben seçimleri kazandığımda Bolu kazanacak ve hiç kimse kaybetmeyecek." şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış

  • GÜVEN18 Şubat 2024 - 22:47
    ilacı olmayan bir sevdadır Boluya hizmet ..Muhammed Emin Demirko
  • Halime22 Şubat 2024 - 03:26
    Büyüklerin evladı, küçüklerin abisi, gariplerin hamisi, alçakgönüllülük, çalışkanlık, samimiyet ve vefa timsali, Bolu'nun has evladı Muhammed Emin Demirkol, Allahın izniyle Bolu'yu hak ettiği hizmetlerle ve güzelliklerle anılmasını sağlayıp insanların kalplerinde ve zihinlerinde en değerli yere yerleştirecek.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.