Demirkol istedi Bakanlık 'tamam'dedi

Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz, memleketi Bolu'ya çıkarma yaparak AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'a tam destek verdi.

Demirkol istedi Bakanlık 'tamam'dedi
6 Mart 2024

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, organize sanayi, Sağlık İl Müdürlüğü’nde toplantılar yapan Yılmaz, yeni yapılacak 600 yataklı şehir hastanesi yeri için de görüşmeler yaptı.

Aslen Bolulu ve Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'ın çocukluk arkadaşı olan Sağlık Bakan yardımcısı Huzeyfe Yılmaz esnafı ziyaret ederek Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol'a destek istedi.

Bolu'yu hep birlikte ayağa kaldıracağız

Yılmaz yaptığı açıklamada, "Bolu'yu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bundan 15 yıl sonra Bolu konumu itibariyle çok daha bambaşka bir noktaya gelecek. Ben Sağlık Bakan Yardımcısı olarak Bolumuza, memleketime bugün de yarın da her türlü desteği vermeye hazır olduğumu buradan belirtmek istiyorum. Nasip olursa, halkımız teveccühüyle Muhammed Emin başkanımız göreve geldiği gün itibariyle, hem projelerinin takipçisi, hemde en büyük destekçisi olacağım, bir olursak başaramayacağız hiçbir şey yoktur" dedi.

600 yataklı hastanenin sözünü verdi

Bakan Yardımcısı Yılmaz, uzun yıllar ilimizde Sağlık Müdürlüğü yapan Demirkol'un Bolu'ya yeni bir hastane daha yapılması isteğini geri çevirmedi. 600 yataklı Devlet Hastanesi için konuşan Bakan Yardımcısı Yılmaz, "Sağlık İl Müdürlüğümüzü bir ziyaret ettik. Hepsiyle kapsamlı bir toplantı yaptık. Tabi burada aslında Bolu birçok anlamda sağlık tarafından çok iyi durumda. İller arasında karşılaştırmalar yapıldığında da hep ilk sıralarda çıkıyor.  Muhammed beyin bize ilettiği 600 yataklı bir Devlet Hastanesi talepleri var.  Nereye yapabiliriz, konusunda bir çalışma yaptık. İnşallah bir projelendirme yapılsın, onları da hep birlikte istişare ediyor olacağız ve 600 yataklı Devlet Hastanesini Bolu'ya kazandıracağız." şeklinde konuştu.

3 yorum yapılmış

  • güven6 Mart 2024 - 13:36
    BOLU EMİN ELLERDE...VERİLEN SÖZ YERİNE GETİRİLECEKTİR
  • Yahya6 Mart 2024 - 15:57
    Muhammet hoca Bolu’da büyük bir nimettir. Tanju’nun yalanlarından bıktık artık
  • ibrahim8 Mart 2024 - 12:48
    Muhammed Hoca söz verdiyse yapar

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.