Demirkol araya girdi Bolu'ya 11 milyon TL geldi

Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'un girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Boluspor'a 5 milyon TL, amatör spor kulüplerine ise 6 milyon TL gönderildi.

Demirkol araya girdi Bolu'ya 11 milyon TL geldi
22 Mart 2024

Geçtiğimiz günlerde Boluspor Başkanı Savaş Abak kameraların önüne geçip söz verdiği halde Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Boluspor'a delikli kuruş vermediğini açık açık dile getirmişti.

Yine Tanju Özcan amatör kulüplere vereceğini söylediği 500 bin TL'yi vermemiş gazeteci Caner Güngör bunu haber yapınca ertesi gün koşa koşa gidip parayı vermek zorunda kalmıştı.

Belediye Başkanı adayı olur olmaz özellikle Ankara nezdinde Bolu'nun sorunlarını çözmek için seferber olan Muhammed Emin Demirkol Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ı ilimize davet etmişti.

Bolu'ya gelen Bakan Bak düzenlenen törende önce yeni stadyum sözünü vermiş daha sonrada kulüp Başkanı Savaş Abak ve ASKF Başkanı Cemalettin Metin'i ziyaret ederek sorunlarını dinlemiş ve çözümü için söz vermişti.

Demirkol'un bu ince girişiminden sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bugün Boluspor'a 5 milyon TL, ASKF'ye ise 6 milyon TL gönderildi. Toplamda 11 Milyon TL hesaplara yattı.

5 yorum yapılmış

  • güven22 Mart 2024 - 22:18
    11 MİLYON BOLU SPOR VE AMATÖR SPOR KULUPLERİNİN HESAPLARINA YATTI... Dürüst ve Ahlaklı Bir Kişiliği Olduğunun Göstergesidir.BOLU EMİN ELLERDE.....Muhammed Emin Demirkol
  • güven22 Mart 2024 - 22:47
    Başarıya ulaşıp sıçrama yapan bireyler, aynı zamanda değişimin ustaları olacaklardır.BOLU EMİN ELLERDE
  • Harun22 Mart 2024 - 22:51
    Tanju’ nun trolleri şimdi “bu para niye yattı hani para yoktu” diye eleştiriye hazırlanırken “para geldi Muhammed hocayı takdir edelim” diye düşünmek akıllarına gelmeyecek. Çünkü dertleri Bolu değil Tanju dur.
  • Bu nasıl kafa23 Mart 2024 - 06:05
    Sosyal medyada gördüm Muhammet hoca parayı cebinde mi vermiş diyor düşünebiliyor musunuz bu ayık olmayan kafa Bolu için oy verecek. Vah Bolu vah! Hem de ne vah!!
  • cemal pınarbaşı.23 Mart 2024 - 17:27
    Evet Bolu Tanju başkan sayesinde emin ellerde.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.