Değişim ve Adalet Yürüyüşü’ne katılan köpeğe sahip çıktı

Değişim ve Adalet Yürüyüşü’ne katılan köpeğe sahip çıktı
15 Temmuz 2023

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, CHP Genel Merkezi’ne başlattığı Değişim ve Adalet Yürüyüşü’nde terk edilmiş halde bulunan “golden” cinsi köpek Bolu’ya getirilerek tedavi altına alındı.

CHP’de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne başlattığı “Değişim ve Adalet” yürüyüşünün 6’ncı gününde, kalabalık grubun peşine takılan bitkin köpek, Bolu’ya getirilerek Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesindeki hayvan hastanesinde tedavi altına alındı. 

Yürüyüşün 6’ncı gününde Ankara’nın Kızılcahamam ilçesi sınırlarına ulaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve beraberindekiler yol kenarında golden cinsi bir köpekle karşılaştı. Bir süre sonra köpeğin kendilerini takip ettiğini fark eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve kalabalık grup, köpeğin bitkin halde olduğunu tespit etti. Su verilen köpek daha sonra Belediye Başkanı Özcan’ın isteğiyle, yürüyüşe destek veren gönüllülerle Bolu’ya gönderildi. 

“Yoldaş” adı verildi 

Golden cinsi köpek, Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde tedavi ve gözlem altına alındı. Yürüyüşünü tamamlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Bolu’ya döner dönmez mesaisinin ilk gününde Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne giderek, “yoldaş” adı verilen köpeğin durumu hakkında bilgi aldı. Parazit aşıları ve temizliği yapılan köpeği seven Özcan, köpeğin sahiplendirileceğini belirtti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.