Cumhur Bandakçıoğlu'nun bu açıklamaları çok konuşulur

Bolu’da taraflı tarafsız herkesin sevdiği saygı gösterdiği Cumhur Bandakçıoğlu Caner Güngör’le yerel seçimler üzerine konuştu. Bandakçıoğlu CHP’den kendisine belediye meclis üyeliği için bir teklif gelmediğini, ‘gelse de zaten kabul etmeyecektim’ dedi.

Cumhur Bandakçıoğlu'nun bu açıklamaları çok konuşulur
27 Şubat 2024

Bandakçıoğlu mecliste görev aldığı süreçte istediği performansı yerine getiremediğini dile getirdi.

CHP kültürünü adabını bilen bir insanım

Bolu’ya olan sevdası ile bilinen Cumhur Bandakçıoğlu, “Maalesef iyi bir performans sergilediğimizi düşünmüyorum. Verilen sözler vaatler vardı. İşin açıkçası ben bu süreçten çok memnun kalmadım. Bolu ile ilgili hayallerimi hemen hemen herkes bilir. Maalesef olmadı. Bugün gelinen noktada ise bana CHP’den belediye meclis üyeliğine aday olmam için bir teklif gelmedi. Gelseydi de zaten kabul etmezdim. Ben sadece babadan değil atadan CHP kültürünü adabını bilen bir insanım.

O koltuğun manevi sahibi Mustafa Kemal Atatürk’tür

Bir Genel Başkana önce Köroğlu’nun sazını hediye etmek sonra koltuk fırlatmak, genel başkana hoş olmayan ifadeler kullanmak bence gerçekten CHP’ye gönül vermiş insanların içine sindirebileceği bir şey değil. En nihayetinde o koltuğun manevi sahibi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Siyaset ülkemizde çok ciddi bir dejenerasyon içinde. Geleceğe dair hiç umut verici değil." şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış

  • üzgün CHP li27 Şubat 2024 - 21:47
    o koltuğu 31 akşamı 6. kattan aşağı atarlar, sonra da bolu sokakların da utanarak dolaşacak
  • İbrahim kıymaz 28 Şubat 2024 - 09:26
    Cumhur bey, doğru söylüyorsunuz, ancak bu sözleri o gün söyleseydiniz, daha fazla değerli olurdu, diye düşünüyorum

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.