Coşkunyürek'ten iddialı açıklamalar

Coşkunyürek'ten iddialı açıklamalar
10 Nisan 2023

AK Parti listelerinden birinci sıradan aday gösterilen eski milletvekili ve Enerji Bakanlığı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek, “Bütün Bolu’yu kucaklayacağız. Hangi siyasi görüşte olursa olsun kucaklayan bir siyaset izleyeceğiz. Çok çalışacağız, Bolu 3-0 olacak” dedi.

2002 ve 2011 yılları arasında iki dönem Bolu milletvekili olarak görev yapan ardından, AK Parti Bolu İl Başkanlığı, Ulaştırma Bakan Yardımcılığı ve halen Enerji Bakanlığı Başdanışmanı görevinde bulunan Yüksel Coşkunyürek AK Parti’den birinci sıradan aday gösterildi.

Bülent Velioğlu’na konuşan Coşkunyürek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendisine güvendiği için teşekkür ederek, 14 Mayıs seçimlerinin yüzyılın seçimi olduğunun altını çizerek gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

“HEDEFİMİZ 3-0”

“Biz Bolu’yu karış karış gezerek bütün insanlarımızı kucaklayacağız. 2002’de 2007’de olduğu gibi tekrar 3-0 yapmak için teşkilatlarımızla kenetlenerek var gücümüzle çalışacağız. Cumhurbaşkanımıza önceki seçimlerde Bolu’da yüzde 65-70 oy çıkıyordu. Bu oranı tekrar yakalayacağız. Hedefimiz kesinlikle 3-0. Dargınlıkları küskünlükleri ortadan kaldırarak bir olacağız hep birlikte Cumhurbaşkanımıza layık olabilmek için çalışacağız”

“KAPI KAPI GEZECEĞİZ”

“Kimseyi ötelemeyeceğiz. Hangi siyasi görüşten insan olursa olsun bütün insanlarımızı dinleyeceğiz kucaklayacağız gönüllerine girmek için çalışacağız. Bu seçim yüzyılın en önemli seçimi. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla Bolu’da kapı kapı gezip anlatacağız”

7 yorum yapılmış

  • Veli Bilgi 10 Nisan 2023 - 09:53
    Kapı kapı gezmeye gerek yok biz küskünlüğü bir kenara bırakarak seçime destek vereceğiz ama sizde meclise gittiğinizde bizi unutmayın size en güzel hediyeyi zaten verdik Yeniden Refah partisi ! Önceliginiz Aile kurumunu toparlamak Ülkenin çivisi çıkmış eskiden kızlar evden kacardı şimdi nikahlı kadınlar kocadan kocaya kaçıyor kadınları tutamıyouz ortalık anasız babasız çocukla dolu Türkiyeye yakısmayan görüntü gündüz kuşağı programı izleyin anlarsın
  • Geredeli 10 Nisan 2023 - 10:10
    Sen Birtane çıkar dua et kadro çok kötü bunlar milleti düşünmez
  • Öz ve öz bolulu10 Nisan 2023 - 10:59
    Geredeli 1.sıra aday nedir.bolu merkezden hiç mi aday yok.bolu kimlere kalmış çok yazık
  • Don kişot10 Nisan 2023 - 11:32
    Arzu aydın listede olduğu sürece OYmoy yok Yüksel coşkunyürek vekilliği zamanında ne yapmış 1 ci sırada olması gerekenlerden biri 3 . Sırada Bu liste ile ancak 1 vekil çıkar Oda istemeye istemeye
  • Ak bacı 11 Nisan 2023 - 01:06
    Bakin bu arzu gitmedigi müddetce boluda ak parti kazanamaz ne belediye nede vekillikte bunu kimsevmiyor işte bu yüzden ak partiye oy vermiyor sadece bir vekil alabilrler yazik yazik
  • Yediler benim güzel evlatlarımı11 Nisan 2023 - 04:43
    Ak parti ve Chp tam bir para ile mevki alınma yeri olmuş önceden haberimiz olsaydı bağı bostanı satardık
  • Kemal12 Nisan 2023 - 11:36
    Ak Parti oylarını etkilemez aday isimleri. Çankırılı, Yozgatlı adaylar milletvekili oldu. Kimde partisinin oylarından vazgeçmez. Chp içinde aynı durum söz konusu. Chp içindede adaya kızan bir grup var. Ancak oyları azaltmaz. 3 sıfırda yapamazsınız. Sonuç Ak Parti 2 Chp 1

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.