Cinayet zanlısı olarak aranan şahıs yakalandı

22 Ağustos 2023

Bolu'da dün gece Sultan köyünde İsmail Çetin'in ölümü ile sonuçlanan olayın zanlısı olarak aranan İrfan Başkalaycı Bolu jandarması ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Pazartesi gecesi 22:30’da aralarından daha önce husumet bulunan İsmail Çetin ve İrfan Başkalaycı köyde arabalarıyla evlerine giderken karşılaştılar. Şahıslar bir anda tartışmaya başladılar. İrfan Başkalaycı yanında olay anında eşi de bulunurken, kavga bir anda büyüdü. İrfan Başkalaycı, daha önceden de tartıştığı ve aralarından husumet bulunan İsmail Çetin’i darp etti. İddiaya göre, Başkalaycı arabayla yere düşen İsmail Çetin'in üzerinden geçti. Çetin olay yerinde hayatını kaybederken, Başkalaycı  ve eşi olay yerinden kaçtı.

Cinayetin zanlısı İrfan Başkalaycı ve olay sırasında otomobilde bulunan eşini yakalamak için jandarma ekipleri titiz bir çalışma başlattı. Ekipler saatler süren çalışma sonrasında Başkalaycı ve eşini akşam saatlerinde kent merkezinde bir evde yakaladılar.

Şahısların ifadelerinin ardından adliyeye çıkartıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.