Çiftçiler istedi Fatih Metin gönderdi

Çiftçiler istedi Fatih Metin gönderdi
1 Aralık 2020

Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin,  geçtiğimiz günlerde Bolulu çiftçilere gönderdiği 35 ton macar fiği ve yem bezelyesine çiftçilerden yoğun talep gelince 50 ton daha yem bitkisi gönderdi.

Çiftçilerin yem bitkisi ihtiyacı için Bakanlık tarafından gönderilen macar fiği ve yem bezelyesinin bedelinin %75’i Bakanlık tarafından hibe olarak karşılanırken çiftçiler sadece %25’lik bir ödeme yapıyorlar.

50 TON DAHA GÖNDERDİ

Geçen haftalarda Bakanlık tarafından gönderilen 35 ton macar fiği ve yem bezelyesinin Tarım İl Müdürlüğü tarafından çiftçilere dağıtılmasının ardından talebin artması üzerine Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin ilimize 50 daha yem bitkisi gönderdi. Tarım İl Müdürlüğüne teslim edilen 50 ton macar fiği ve yem bezelyesi çiftçilere dağıtılmaya başlandı.

‘ÇİFTÇİLERİMİZİN İSTEĞİ BİZİM İÇİN EMİRDİR’

Konuyla ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin; “Her zaman söylediğimiz gibi Bolulu çiftçilerimizin ihtiyaçları, istekleri bizim için emir sayılır. Onların taleplerini ve ihtiyaçlarını elimizden geldiğince en kısa sürede yerine getirmeye çalışıyoruz. Geçen haftalarda gönderdiğimiz 35 ton Bakanlık hibeli yem bitkisine gelen talep üzere ek olarak 50 ton daha çiftçilerimize dağıtılmak üzere Tarım İl Müdürlüğümüze teslim edilmiştir. Devletimizin desteği, bizlerin gayretiyle Bolu tarımı hak ettiği yere gelecek. Çiftçilerimiz isteyecek biz yapacağız ve Bolu’yu hep birlikte kalkındıracağız” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.