CHP'nin Bolu delegeleri kimi destekleyecek !

CHP’de yaklaşık yaklaşık bir ay süren il kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler 4-5 Kasım’da yapılacak 38. Olağan Kurultay’a çevrildi. Kurultayda üst kurul delegelerinin kimi destekleyeceğini araştırdık.

CHP'nin Bolu delegeleri kimi destekleyecek !
23 Ekim 2023

Genel başkanlık koltuğu için çok adaylı yarışın yaşanacağı kurultayda, çekişmenin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile “değişimcilerin” adayı partinin grup başkanı Özgür Özel arasında geçmesi bekleniyor.

Bolu'nun Milletvekili Türker Ateş'le birlikte 7 üst kurul delegesi bulunuyor. Parti içi kulislerde Milletvekili Türker Ateş dahil olmak üzere 4 delegenin Kılıçdaroğlu'na 3 delegenin ise Özgür Özel'e oy vereceği konuşuluyor.

Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'ün aldığı bilgilere göre ise CHP örgütü ilçelerde dahil olmak üzere partiye sandık koyacak ve parti yöneticilerinin kime oy verilmesini istediğine yönelik bir oylama yapacak. 

1 yorum yapılmış

  • HALKTAN BİRİ25 Ekim 2023 - 02:23
    Kılıçdaroğluna hakaretler yağdırılan yerde, Kılıçdaroğluna oy verecekler söylemi yalandan öte değildir. kaybetsin diye mhp ye oy verenler, Kılıçdaroğlu genel başkan kalsın mı diyecek, komik

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.