CHP'li meclis üyesinden gurup teklifi

CHP'li meclis üyesinden gurup teklifi
12 Aralık 2019
Bundan yaklaşık 8 ay önce Bolu Belediye Meclisi Nisan ayı ikinci oturumunun dilek ve temenni bölümünde söz alan CHP Belediye Meclis üyesi Ahmet Fidan, Bolu Belediyesine ait 1 milyon ile 1,5 milyon TL'lik rögar kapaklarının kayıp olduğunu iddia etmişti. Aralık ayı birinci Meclis toplantısında Ak Parti Gurup Sözcüsü Burak Balaban bir çok iddianın havada kaldığını söyleyerek milyonluk rögar kapakları iddiasının sonuca ulaştırılmasını istemişti.
Balaban'a cevap Ahmet Fidan'dan geldi. Fidan yaptığı meclis konuşmasında, "Bu kayıplar Burak Balaban döneminde meydana gelen kayıplardır. Keşke o dönemde Burak bey bu kadar meraklı olsaydı da bu konuları burada konuşuyor olmasaydık" dedi. Bu esnada Burak Balaban, "Somut, somut" diyerek seslendi. Ahmet Fidan meclis adabına yakışmayacak şekilde bir cevap vererek, "Dışarıda beklerim sataşmalarınızı da. Burada biraz rahat edemiyorum. Yerim dar" şeklinde konuştu. Açıklamanın devamında, "Konu ile alakalı yaptığım araştırmalarda 56 sıfır kapak ve 106 ikinci el kayıp kapak tespit ettim. Bu kapaklar birilerinin talimatı ile muhtarlara verilmiş ve bazıları da vatandaşlar tarafından çalınmış. Sıfır kapakların bedeli 520 lira" sözlerine yer verdi. GURUP YAPALIM TEKLİFİ Ahmet Fidan konuşmasının sonlarında Burak Balaban'a hitaben, "Sizin gurup, bizim gurup, bir gurup yapabiliriz." deyince meclis salonu kahkahaya boğuldu. Fidan konuşmasının devamında, "Bir komisyon oluşturabiliriz. İsterse Burak bey bir komisyon kurabiliriz" dedi. Başkan Özcan Meclis Üyesi Ahmet Fidan'ın gurup teklifini kabul etmedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.