CHP'den istifa var

CHP'den istifa var
24 Temmuz 2019

Millet İttifakıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listeleriyle seçime giren İYİ Partili Bolu Belediyesi Meclis Üyeleri CHP’den istifa etti.

Uzun zamandır Bolu kamuoyunda konuşulan ve bir türlü gerçekleşmeyen istifalar İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Müsavat Dervişloğlu’nun Bolu ziyareti öncesi gerçekleşti.

DERVİŞOĞLU ZİYARETİ ÖNCESİ İSTİFA GELDİ

31 Mart yerel seçimlerine CHP listelerinden giren Mansur Şen, Ahmet Yılmaz, Hasan Hakan Alpaslan ve Suat Orhan  CHP’den istifa etti. Seçim sonrası Cumhur İttifakı ile Meclise giren Milliyetçi Hareket Partili Meclis üyeleri, Ak Parti’den istifa ederek MHP’ye geçtikten sonra gözlerin çevrildiği İYİ Partili Meclis üyeleri Genel Başkan yardımcıları Dervişoğlu’nun Bolu ziyareti öncesi istifa ettiler.

İYİ PARTİYE KAYITLARI YAPMALARI BEKLENİYOR

Bolu Belediye Başkan yardımcısı Mansur Şen ve Meclis üyeleri Ahmet Yılmaz, H.Hakan Alpaslan ile Suat Orhan dün akşam itibariyle internet üzerinden CHP üyeliğinden istifa ettikleri bildirildi. Henüz İYİ Parti’ye kayıt yaptırmayan Belediye Meclis üyelerin Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu’nun bugün yapacağı ziyarette İYİ Parti’ye kayıt yapmaları bekleniyor.

İYİ Partili Meclis üyelerin istifası konusunda bazı üyelerin CHP’den istifa etmemek için direndikleri ve istifa etmek istemedikleri iddia edildi. (Bolu Havadis)

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.