CHP'de hareket başladı, Erhan Beykoz il başkanlığına aday

CHP'de hareket başladı, Erhan Beykoz il başkanlığına aday
22 Ağustos 2023

CHP Bolu il kongresi öncesinde İl Genel Meclis Üyesi Erhan Beykoz’un il başkanlığına aday olacağı öğrenildi. Beykoz'un bu çıkışı özellikle Başkan Tanju Özcan'a yakın olarak bilinen fakat ne oldukları henüz tam anlaşılamayan ve il başkan adaylığı için şimdiden el altından ve en etkin oldukları sosyal medyadan ince operasyon yapan bir kesimi oldukça rahatsız ettiği bilgisi kulislerde dolaşmaya başladı.

Erhan Beykoz’un son zamanlarda yaşanan ayrışmalar sonrasında birleştirici güç olarak ön plana çıkmaya hazırlandığı, özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun değişmesi için Ankara yollarını aşındıran bazı meclis üyeleri ve partililerinde CHP yönetiminde yer almak için inceden çalışma yaptıkları fakat Beykoz'un aday olması ile morallerinin ve planlarının bozulduğu CHP kulislerinde dilden dile dolaşıyor. Hatta Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP'den ihraç edilmesine karşın bir belediye meclisi üyesinin CHP İl Başkanı olması için açıktan çalışma yaptığı bile biliniyor.  

Şimdiye kadar Seben, Göynük ve Mengen ilçe kongrelerini tamamlayan CHP’de, üç ilçe başkanı belli oldu. Seben’de Latif Uymaz, Göynük’te Dilek Şendur ve Mengen’de Nail Dursun Kırbaş ilçe başkanları olan isimler oldu. Örgüt, 31 Ağustos’a kadar Kıbrısçık, Mudurnu ve Yeniçağa ilçelerinde kongreler tamamlanmış olacak.

İlçe kongrelerinin ardından 3 Eylül Pazar günü Bolu Merkez İlçe Kongresi yapılacak. Tüm kongreler tamamlanınca Bolu İl Başkanlığı kongre tarihi genel merkez tarafından belirlenecek.

BEYKOZ HAREKETE GEÇTİ

İlçe kongrelerinin tamamına gideren CHP Bolu İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkan vekili Erhan Beykoz’un ismi il başkanlığı için öne çıkmaya başladı. İlçe ilçe gezerek parti kongrelerinde umut dolu konuşmalar yapan Beykoz, Göynük İlçe Kongresinde, “Bu parti cumhuriyeti kurdu. Bu parti Atatürk’ün partisi. Şu an kamuoyunda çeşitli vesilelerle kaos içinde görülebilir. Ama CHP küllerinden yeniden doğmaya muktedirdir. Bu parti kendisine oy veren 25 milyon insanın umutlarını kursaklarında bırakmaz. Her CHP’li partisini ve ülkesini bulunduğu durumdan kurtaracak ve birleştirip ayağa kaldıracak kudreti damarlarındaki asil kanda taşımaktadır. Her CHP’li yeni bir Atatürk olma düsturu ile ne vatanını nede partisini kimsenin inisiyatifine bırakmaz” dedi.

ADAYLIK SİNYALİNİ VERDİ

Bu sözleriyle partiyi birleştirip ayağa kaldırmak için aday olduğunun sinyallerini veren Erhan Beykoz’a delegelerden de destek geldi. İlçe kongrelerine katılarak partisini yalnız bırakmayan İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Beykoz partinin her kademesinde görev almış bir isim olarak göze çarpıyor.

1 yorum yapılmış

  • Şehmuz25 Ağustos 2023 - 09:03
    Erhan beyin İl başkanı olmasını gönülden destekliyorum, teşkilatı iyi bilen Partinin gençlik kollarından yetişmiş Atatürkçü bu kardeşimizin Bolu'da bayrağı zirveye taşıyacağına inanmış bir kişi olarak kendisine başarılar dilerim.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.