CHP'de değişim isteyenlerin öncü isimi il başkanlığına adaylığını açıkladı

Başkan Tanju Özcan'ın geçtiğimiz aylarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimine karşı CHP Genel Merkezi’ne başlattığı "Değişim ve Adalet" yürüyüşünün önde gelen isimlerinden Tahsin Mert Karagöz İl Başkanlığına adaylığını açıkladı.

CHP'de değişim isteyenlerin öncü isimi il başkanlığına adaylığını açıkladı
10 Ekim 2023

Son olarak CHP'den Belediye Meclis Üteliğine seçilen Tahsin Mert Karagöz bu görevinden istifa etmişti. Belediyenin kurduğu şirketlerde de çeşitli görevlerde bulunan Karagöz Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın geçtiğimiz aylarda Bolu’dan CHP Genel Merkezi’ne başlattığı "Değişim ve Adalet" yürüyüşünde Başkan Özcan'ı hiç yalnız bırakmamış adeta CHP'de değişim isteyenlerin öncü isimlerinden biri haline gelmişti.

Parti binasında 15 Ekim’de yapılacak olan CHP İl Kongresi için başkanlık adaylığını duyuran Karagöz, "“Ben her zaman hizmet götürmek ve vatandaşlarımızın iyi gününde kötü günlerinden yanlarında olmak için adayım. Daha mutlu, daha huzurlu yarınlar için adayım. Daha çok kazanan, daha çok paylaşan bir Cumhuriyet Halk Partisi ve Bolu için adayım. Daha gür bir sesle Cumhuriyet Halk Partisi'ni Bolu'da temsil etmek için adayım. Gençliğimizin, milletimiz için heba ederek ve her anında helal ederek milletimiz, vatanımız sağ olsun diyerek çalmadığım kapı, geçmediğim sokak, kahvesinden çay içmediğim köy bucak, halini hatırını sormadığım, sorunu çözmek için uğraşmadım tek bir Bolulu hemşehrilerimiz kalmayana dek bunlar için mücadele etmek için yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte ilçe başkanlarımla birlikte kadın kollarımız, gençlik kollarımız, milletvekilimiz tamamıyla birlikte bu sorunların üstesinden gelmek Cumhuriyet Halk Partisi'ni önce yerelde Bolu'da iktidar yapmak sonrasında genelde birinci parti yapmak için bugün il başkan adaylığımızı açıklıyoruz” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.