CHP başkan Tanju Özcan'ı yine mahkemeye verdi

Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkan Başdanışmanı Engin Özkoç ve milletvekili Tuncay Özkan’ın bir asansör firması üzerinden CHP’li belediyelerde rant elde ettiklerine ilişkin iddialarda bulunan Başkan Tanju Özcan hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP başkan Tanju Özcan'ı yine mahkemeye verdi
5 Ekim 2023

Cumhuriyet Halk Partisi tüzel kişiliği adına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan başvurularda, iddiaları dile getiren, CHP’den ihraç edilmiş Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve yine CHP’den ihraç edilen eski Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile Sabah Gazetesi köşe yazarı Mahmut Övür hakkında ayrı ayrı suç duyurusunda bulunuldu.

CHP, söz konusu kişiler hakkında “İftira”, “Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma”, “Kamu Görevlisine Görevinden Dolayı Alenen Hakaret” ve “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik” suçları üzerinden soruşturma başlatılması ve kamu davası açılmasını talep etti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.