Çetin Uç'tan çok önemli kralcılar uyarısı

Çetin Uç'tan çok önemli kralcılar uyarısı
27 Mayıs 2023

CHP Bolu eski Merkez İlçe Başkanı ve partinin önde gelen isimlerinden Çetin Uç, sosyal medya hesabından çok çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Başkan Tanju Özcan'da Gazeteci Caner Güngör ile yaptığı bir canlı yayında Belediyede kraldan çok kralcıların olduğunu dile bizzat getirmişti. Başkan Özcan'ın bu açıklamasına da atıfta bulunan Çetin Uç, “Yüksek mimar, inşaat mühendisi ekonomist, profesör, kaldırım mühendisi hanım efendinin başını çektiği kraldan çok kralcılar belediyeyi kaybettirmek için çalışmaya devam ediyorlar” ifadelerinin olduğu bir paylaşım yaptı.

Uç’un bu paylaşımı parti içinde ve belediyede çok konuşuldu. Kulislerde bu hanımefendi kim sorusu? sorulmaya başlanırken, her akşam mekan mekan gezerek belediye imkanlarının tadını çıkaran kraldan çok kralcılarında sürekli başkan Özcan'ın yanına giderek yine markaj çalışmalarına başladığı bilgisine ulaşıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.