Çetin Uç resmen açıkladı

Çetin Uç resmen açıkladı
6 Ocak 2020

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2016 yılında Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve şu anda partisinin İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Çetin Uç, yarım kalan sevdasını tamamlamak için 11 Ocakta düzenlenecek olan Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Partisinde düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan Çetin Uç’u, İl Başkanı Kazım Karsu, İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Toker Işın, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Güldane Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, il ve ilçe yönetim üyeleri, eski Belediye Başkan Adayı Mehtap Mısırlıoğlu, eski ilçe başkaları, partililer ve delegeler yalnız bırakmadı.

Kalabalık ve şölen havasında geçen basın açıklamasında ilk olarak konuşma yapan İl Başkanı Kazım Karsu, kongrede adayların çok olmasının zenginlik, demokratik ve güzel olduğunu söyledi. Karsu, konuşmasında Merkez İlçe Başkanlığına aday olan Çetin Uç’u da tebrik etti.

6 OKLU BAYRAKLARI SIRTLAYIP SOKAK SOKAK GEZİP BAYRAK ASTIM

Çetin Uç ise adaylık açıklamasında partisine daha çocukken hizmet etmeye başladığını söyleyerek; “ Öncelikle şunu söylemeliyim ki, Cumhuriyet Halk Partisi bizim için, bir ideoloji, bir siyasi örgütten öte yüreğime işlediğimiz bir sevdadır.  Ben bu partiye adım attığım zaman,

Henüz bıyıkları terlemeye başlamamış bir çocuktum. Gençlik hevesiyle yarimin elini tutup sokaklarda gezemeden, 6 oklu bayrakları sırtlayıp sokak sokak gezip bayrak astım.

Yarime şiirler yazamadan, Sloganlar, bildiriler yazarak kapı kapı dağıttım” dedi.

“YÜREĞİMİN SELAMIYLA, NAMUSUYLA GELDİM”

Konuşmasının devamında Uç; “ Bugün sizin karşınıza; Cumhuriyet idealleri uğruna sokaklarda üşüyen çelimsiz bedenimin, Bolu’nun arka sokaklarında çamurlarla yoğrulan ayaklarımın,

Kışın ayazında soba bulamayıp, nefesimle ısıtmaya çalıştığım ellerimin, parmaklarım ve yüreğimin selamıyla, namusuyla geldim” diye söyledi.

“CHP’NİN PANKART ASAN, BAYRAK ASAN ÇETO’SU OLDUM”

Siyasetin sıcak odalarında lüks koltuklarında büyümediğini, sokaklarda pankart, bayrak asan Çeto’su olarak büyüdüğünü ifade eden Uç; “ Biz siyasetin sıcak odalarında, lüks koltuklarında büyümedik. Biz siyasetin sokaklarında büyürken. CHP’nin pankart asan, bayrak asan ÇETO’su oldum. Sonra, Bolu’da partimin en zor günlerinde, Merkez İlçe Başkanı olma şerefine ulaştım.

Kavganın, çekişmenin içerisinde yüreğinde Cumhuriyet sevgisi genç bir delikanlı olarak Merkez İlçe Başkanlığı yaptım.  Başta Sayın Belediye Başkanımız Tanju Özcan ve İl Başkanımız Kazım Karsu,  O genç delikanlının yüreğinde ki sevdayı gördü ve ona sahip çıktılar.

Tanju Başkanımız ve İl Başkanımız olmak üzere tüm partililerimize minnettarlığımı belirtmek isterim” şeklinde ifade etti.

“DÜN YARIM KALAN O SEVDAYI TAMAMLAMAK İÇİN SİZİN KARŞINIZDAYIM”

Yarım kalan sevdayı tamamlamak istediğini de belirten Uç; “ İşte bugün; Dün yarım kalan o sevdayı tamamlamak için sizin karşınızdayım.Bugün Cumhuriyet Halk Partisinin Bolu’da yakaladığı başarıya hepinizin katkısı çok büyüktür.

Bunu birlikte, elele vererek, birbirimize güvenerek başardık. Bu bağlamda;

Yine Sayın Başkanımız Tanju Özcan’a, İl Başkanımız Kazım Karsu’ya, Kadın Kolları Başkanlarımız, Zuhal Toker Işın’a, Güldane Şahin’e, İl ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve gerçekten verdikleri emeklerle bu başarıda büyük pay sahibi olan tüm kadın kolları yöneticilerimize ve Gençlik Kolları yöneticilerimize, Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerimize, gönülden, beklentisiz çalışan tüm partililerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

“İNANIYORUM Kİ BU ŞÖLENDE KAZANAN BOLU OLACAK”

Son olarak Uç şunları anlattı; “ Başta söylediğim üzere; Yarım kalmış sevdamızı tamamlamak için bugün sizin karşınızdayım. Bana güvenerek imza veren, desteleyen delegelerimizin teveccühüyle, tüm örgütü kucaklayan bir yaklaşımla 11 Ocak günü yapılacak olan kongremizde Merkez İlçe Başkanlığına adayım.  Cumhuriyet Halk Partisinin kongrelerinde kaybeden olmaz.

Demokrasi kazanır, cumhuriyet kazanır. Cumhuriyet Hal Partisi kazanır.  İnanıyorum ki bu şölende kazanan Bolu olacak.  Cumhuriyetin ve partimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, bizlere emanet ettiği ilke ve devrimlerin heyecanı ve gücüyle hepinizi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.