Cennet gibi park ne hale geldi

Cennet gibi park ne hale geldi
8 Haziran 2023

Vatandaşların şehir merkezinde nefes aldıkları, sabah akşam spor yaparak, ailelerin piknik yaptığı Atatürk Orman Parkı’nda Bolu Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar her nedense 2 senedir bir arpa boyu bile ilerlemedi. Vatandaş ise bu durumdan oldukça şikayetçi.

Yaklaşık 2 yıl önce parkta  yürüyüş yollarında, tartan pistlerde çalışma başlamış, yine park içinde de havuz ve kafe yapımına başlanmıştı.

Adeta cennetten bir köşeyi andıran Atatürk Orman Parkının içerisi şu an adeta bir inşaat şantiyesi şeklinde. Göl etrafında yapılacak düzenleme nedeniyle yeşil alanlar tahrip edilerek kazılırken vatandaşlar bir türlü tamamlanamayan çalışmalar şayet biterse nasıl bir görüntünün ortaya çıkacağını merak ediyorlar.

Atatürk Orman Parkında başta tartan pistler olmak üzere acil yapılması gereken birçok bakım çalışması dururken, Belediye tarafından park içindeki düzgün ve doğaya uyumlu parke taşlarının sökülerek yerine beton atılması  dikkat çekiyor.

1 yorum yapılmış

  • Emre8 Haziran 2023 - 14:33
    Ne gerek vardı göle kafeye insanlara yeşil alan lazim eskısı daha güzeldi karacayır parkınıda mahvettıler heryer beton olmus yakında ağaçlarda kurur maalesef

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.