Canlı yayında Tanju Özcan'dan dikkat çeken açıklama 'Siyaseti bırakırım'

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan katıldığı canlı yayında "Gönlümden geçen Bolu'da bağımsız belediye başkanı olmak. Bir partiyle veya bağımsız seçime girip kazanamazsam siyaseti bırakacağım" dedi.

Canlı yayında Tanju Özcan'dan dikkat çeken açıklama 'Siyaseti bırakırım'
6 Eylül 2023

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. İhraç süreciyle ilgili olarak Özcan, CHP'ye geri dönmek için hukuki yollara başvurduğunu aktardı.

İMAMOĞLU AÇIKLAMASI: "İSTANBUL'DA KAZANMA ŞANSI OLMADIĞINI GÖRÜYORUM"

"İmamoğlu neyin değişmesi gerektiğine karar veremedi. Benim Ekrem Bey ile özel bir dostluğum yok. İmamoğlu'na da gittim 'halk sizi umut olarak görüyor' dedim. Siz benim babamın oğlu değilsiniz. Ben 'yürüyüş yapacağım' dedim, çok fazla bir yorum yapmadı. Daha sonra geri adım attığını gördüm. Bir açıklama yapmadığı için her gün kamuoyu desteği eridi. İstanbul'da kazanma şansı olmadığını görüyorum. İYİ Parti ve HDP'nin desteği ile kazanmıştı. Birinin bile desteği olmasa kazanamaz.

"KAZANAMAZSAM SİYASETİ BIRAKACAĞIM"

Gönlümden geçen Bolu'da bağımsız belediye başkanı olmak. Bir partiyle veya bağımsız seçime girip kazanamazsam siyaseti bırakacağım."

2 yorum yapılmış

  • Bolulu7 Eylül 2023 - 17:25
    Televizyonlarda, çok güzel konuşmalar yapıyor. İyi güzel de, birazda Bolunun sorunlarıyla ilgilinilseyın iyi olacak. Mesela Kalıcın Konutlar Yolu çok güzel oldu, fakat, sürücüler çok sürat yaptığından, karşıdan, karşıya geçmek çok zor. Yaya işaretini falan dinleyen yok. Sanki yarış pisti ve acemi şoförlerin deneme tahtası. Sayın başkan ve meclis üyelerinin boş vakitlerinde, Belediye otobüslerine binerek, vatandaşın çektiği çilelerini görmeleri tavsiye
  • Cemil8 Eylül 2023 - 12:43
    Bu taahdünü canlı seyrettim. Samimi mi, Yapar mı? Zannetmiyorum. İinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.