Canlı yayında intihara kalkıştı

Canlı yayında intihara kalkıştı
18 Ekim 2022

Bolu'da U.G isimli bir şahıs Çığırtkanlar mezarlığına gidip facebook'tan canlı yayına geçti. U.G. canlı yayında bir ağaca bağladığı ipi boynuna geçirerek intihara kalkıştı.

Olay, saat 12.30 sıralarında Küçükberk mahallesindeki Çığırtkanlar mezarlığında meydana geldi. Öğle saatlerinde mezarlığa giden U.G., sosyal medya hesabından canlı yayın açarak kendisine iftira atıldığını iddia ederek, "Kimsenin namusuyla şerefiyle oynamadım. Bazı şeyleri söyledim inanmadılar. Kimseye minnetim olmadı. Üzerime atılan suç vardı iftiraydı. Bu saatten sonra da önemli değil. Sadece tüm dostlarıma diyorum ki hakkınızı helal edin" dedi.

U.G. intihar etmek için mezarlığın içerisindeki ağaca astığı ipi boynuna geçirdiği o anları da canlı olarak sosyal medya hesabından yayınladı. İpi boynuna geçiren Gülen, bir süre sonra mezarlığa bir aracın geldiğini görüp kendisini kurtarmasınlar diye ipi boynundan çıkarıp aracına gitti.

U.G.n'in canlı yayında intihar girişiminde bulunduğunu gören yakınlarının ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Şahıs canlı yayını kapattıktan sonra sosyal medya hesabından, "Tüm sevenlerim sevmeyenlerim hakkımı helal ediyorum." yazılı paylaşım yaptı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.