Can havliyle 1 puan aldık

Can havliyle 1 puan aldık
27 Ocak 2020
Boluspor, TFF 1.ligin 20.haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların gollerini Delarge ve Burak Bekaroğlu kaydetti. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 14’e çıkardı.
Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, Adana Demirspor karşısına; Mosquera, Adilehou, Cumali, Melih, Poepon, Seth, Arif, Halilovic, Hayrullah, Burak, Mustafa on biri ile çıktı. Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Yavuz, Muhammed, İsmail, Gökhan, Kubilay, Delarge, Emre, Mutlu yer aldı. Adana Demirspor ise Boluspor karşısına; Muhammed, Okan, Adil, Tayyip Talha, Rassoul, Traore, Hasan, Volkan, Aosman, Erkan, Diabba on biri ile çıktı. OSMAN HOCA’DAN 3 KİŞİLİK ROTASYON Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, Adana Demirspor karşılaşmasında 3 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam, Yavuz’un yerine Mosquera’ya, Dodo’nun yerine Cumali ve Delarge’nin yerine de Poepon’e forma şansı verdi. ADANA DEMİRSPOR GOLÜ BULDU Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Adana Demirspor maçın 22.dakikasında öne geçti. Volkan şen’in kullandığı kornerde ceza sahası içinde kafayı vuran Tayyip Talha, Adana Demirspor’u Boluspor karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti.  Boluspor’da 35.dakikada Halilovic sarı kart gördü. Boluspor’da 41.dakikada Burak sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı Adana Demirspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Adana Demirspor’dan 1 gol daha Karşılaşmanın ikinci yarısına Adana Demirspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ilk yarıda mücadele ettiği on birlerle ikinci yarıya başladı. Adana Demirspor maçın 47.dakikasında 2.golü buldu. Ani gelişen Adana Demirspor atağında kaleci Mosquera ile karşı karşıya kalan Aosman düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. BOLUSPOR’DAN PEŞ PEŞE DEĞİŞİKLİKLER Boluspor ilk oyuncu değişikliğini maçın 57.dakikasında yaptı. Melih oyundan çıktı, Gökhan oyuna girdi. Boluspor’da ikinci oyuncu değişikliğini maçın 60.dakikasında yaptı. Seth oyundan çıktı, Delarge oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini maçın 77.dakikasında yaptı. Halilovic oyundan çıktı, Emre Öztürk oyuna girdi. DELARGE FARKI 1’E İNDİRDİ Boluspor maçın 86.dakikasında farkı 1’e indirdi. Mustafa Durak’ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Delarge topu filelerle buluşturdu. Bu golle Boluspor skoru 2-1’e getirdi. BURAK’TAN ALTIN DOKUNUŞ Karşılaşmanın sonuna 7 dakika süre ilave edildi. Boluspor maçın 90+5.dakikasında beraberlik golünü buldu. Mustafa Durak’ın ortasında topa son kez dokunan Burak Bekaroğlu, Boluspor’un beraberlik golünü Adana Demirspor filelerine gönderdi. Bu golle skor 2-2’ye geldi. Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların gollerini Delarge ve Burak Bekaroğlu kaydetti. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 14’e çıkardı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.