Çakmaklar mezarlığında gece yarısı operasyonu

7 Mayıs 2022

Bolu Belediyesi tarafından Beşkavaklar Mahallesi'nde bulunan Çakmaklar Mezarlığı'nın iki tarafındaki caddeleri birbirine bağlamak amacıyla yol açmak için başlattığı çalışma sonrası Çakmaklar mahallesi sakinleri ile Bolu Belediyesi dün karşı karşıya gelmişti. Yaşanan tartışmalar sonrası ara verilen çalışmalar gece saat 03.00 sıralarında tekrar başlayınca muhtar soluğu yine mezarlıkta aldı.

Çakmaklar mahallesi muhtarı İsmail Candan yaşanan bu gelişmeye büyük tepki gösterdi. Gece yarısı iş makinelerinin çıkardığı sesler üzerine mezarlık bölgesinde toplanan mahalleliler ekiplere büyük tepki gösterdi. Tepkiler üzerine ekipler iş makineleriyle tekrar alandan ayrıldı. Mahalle sakinleri, mezarlık içerisinden yol geçirmemek adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

AK PARTİ İL BAŞKANI SUAT GÜNER'DE GELDİ

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay ve parti yönetiminden bazı isimler gece yarısı çalışma yürütülen bölgeye geldi. AK Partililer, mahalle sakinleriyle birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar mezarlık bölgesinde nöbet tuttu.

Burada bir açıklama yapan Suat  Güner, "Gece yatağımızdan kalkarak buraya geldik. Gece yarısı şafak operasyonu gibi bir şey yapmaya çalıştılar. Mezarlıklar bizim için uhrevi yerlerdir. Ama maalesef mezarlığa kepçe ile giren bir zihniyet var. Gecenin bir yarısı burada ne yapmaya çalışıyorsunuz. Hırsız gibi gece yarısı neyin nesi bu. Burada mevzuata aykırı bir durum söz konusu." dedi.

5 yorum yapılmış

  • Akp7 Mayıs 2022 - 10:23
    Sanki siz yapmadınız ne siz gündüzden yapiorsunuz.mezarlik tasidiniz neler neler yaptınız Allah ölenlerin mekanı Cennet olsun.
  • Vatandas7 Mayıs 2022 - 15:20
    La oğlum SuatBolu Belediye Meclisi tarafından 2015 yılında alınan kararla Beşkavaklar Mahallesi'nde bulunan Çakmaklar Mezarlığı'nın orta kısmından taşıt yolu yapılması yönünde karar alındı.
  • Dursun7 Mayıs 2022 - 15:44
    Ya arkadaş bu ne mezarlığın ortasından yol gecermi Suriye saygı yokta öluyede mi yok hayırdır Özcan bey neyin acelesi gece gece
  • METIN GÜLENÇ7 Mayıs 2022 - 20:13
    Kaç neslimiz burada,Kalaycılar,Gülençler,Kuzular...Lütfen saygılı olun.Çok gerekli ve alternatif yoksa bir viyadük veya yarım ay kesitli bir köprü ile geçin.Şimdiden tesekkur ederim,insanımıza ve ölmüşlerimize duyacağınız saygı için.
  • Barış 8 Mayıs 2022 - 00:00
    Bırakın bu işleri bende aşağı soku MH oturuyorum Alattin beyde aşağı soku mezarligini kaldırıp yola ekledi ozaman neredeydiniz bide tutmuş Suat bey belediye gece çöp toplar diyo peki gece eski Köroğlu otelinin orası yakilirken neredeydiniz bırakın bu işleri de belediye işini yapsın hizmet versin çok mu zorunuza gidiyo bu belediye CHP ye geçti diye biz partiye değil sayın Başkan Tanju Özcan'a oy verdik herkes yoluna gitsin nöbet tutmuşlar aliskinsiniz siz nöbet

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.