Caddeyi demir çitle 2'ye böldüler

Caddeyi demir çitle 2'ye böldüler
27 Şubat 2023

Bolu’nun en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi’ne Bolu Belediyesi tarafından konulan demir bariyerler caddeyi ikiye böldü. Yolun karşı tarafından bulunan esnaflar ise bariyerlerden rahatsız olarak imza kampanyası başlattı. Esnaf Merve Uysal, “Caddeyi bariyerler ikiye bölüyor. Bu taraftan 200 kişi geçiyor, karşı taraftan kimse geçmiyor. Karardan geri dönülmesi için imza topluyoruz. Belediye Başkanımız Tanju Özcan'ın bu karardan vazgeçmesini rica ediyoruz” dedi.

Haber : Bülent VELİOĞLU

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentte güzelleştirme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Caddenin kenarlarında bulunan beton saksılar kaldırılarak yerlerine demir bariyerler konuldu. Caddede değişim yapıldığını fark eden esnaf harekete geçti. Esnaflar, demir bariyerlerin caddeyi ikiye böldüğünü ve yolun karşı kısmında bulunan dükkanların müşteri sirkülasyonuna engel olduğunu ifade ettiler. Akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşayan İzzet Baysal Caddesi’nde esnaflar imza kampanyası başlattı. Yaklaşık 25 esnafın bir araya gelerek bariyerleri istemediğini belirtti.

“KARARDAN DÖNÜLSÜN”

Esnaf Merve Uysal, “Caddeyi bariyerler ikiye bölüyor. Bu taraftan 200 kişi geçiyor, karşı taraftan kimse geçmiyor. Karardan geri dönülmesi için imza topluyoruz” dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI SEDAT GÜLENER ESNAFLARLA GÖRÜŞTÜ

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, bölgeye gelerek esnaflarla görüştü. Gülener, bariyerlerin geçici olarak konulduğunu ilerleyen günlerde net kararı vereceklerini söyledi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.