CADDEYE İLK KAZMA VURULDU

CADDEYE İLK KAZMA VURULDU
29 Nisan 2020

Bolu Belediyesi'nin İzzet Baysal Caddesinde yapacağı düzenleme çerçevesinde Demokrasi meydanına ilk kazma vuruldu.

Demokrasi meydanından başlayarak Hükümet meydanına kadar sürecek çalışmaların ilk etabı olan çalışmalar Belediyenin önünden başladı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Özcan, "Demokrasi meydanı artık yeşil bir meydan olacak buraya artık her hangi bir araç girişi olmayacak benim aracım da dahil. Tek istisnası PTT’nin oradan sadece belediye otobüslerimiz bu meydana girebilecek. Onun dışında hiçbir araç olmayacak. Burası yeşil bir alan olacak. Bu hale gelmesi için uzun süre beklemeyeceğiz. Çünkü çevrenin belirli noktalarındaki güzel ağaçları söküp buraya dikerek meydan kıvamını almasını sağlayacağız" dedi.

 

 

 

2 yorum yapılmış

  • İsraf3 Mayıs 2020 - 13:55
    Ustasının çırağı abisinin izinde, dün israf yapılırken de eleştirdim bugün de eleştiriyorum. Elzem bir ihtiyaç değildi. Sadece reklamı seven kasaba tipi siyasi bir hareket. Ama görüyorum ki dün cadde düzenlemesi yapılırken karşı çıkan güruh bugün alkış tutuyor. İşe değil yapana bakan kendini aydın zanneden bağnaz bir kesim var yazık atgozlugu takmış dünyadan bihaber. Gerçi hükümet bu yil saman ithalatını çoğaltacak. Yoksa saman yetmez. Hem ithal saman
  • nevzat anlıtan30 Nisan 2020 - 18:13
    Sn. Tanju Beyi kutlarım. Vilayet Binası ile Belediye Havuzu arasına, İstiklal caddesi gibi raylı tramvay koyalım... İBB den vagon hibe, emanet, kira alınabilir. Teknik destek istenebilir. Şimdi tam zamanı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.