Caddeye atılan boyalar 1 ay içinde silindi gitti

Caddeye atılan boyalar 1 ay içinde silindi gitti
29 Aralık 2022

Bolu’da belediye tarafından kentin en işlek caddesi İzzet Baysal’da yaya yollarının farklı renklerle boyanarak süslenmesi beğeni toplamıştı lakin 1 ay gibi kısa bir sürede boyalar neredeyse tamamen kalktı.

Bolu Belediye ekipleri tarafından her gün binlerce vatandaşın kullandığı İzzet Baysal Caddesinde yenileme çalışması başlamış, caddede bulunan aydınlatma direkleri daha estetik bir güzelliğe kavuşurken yaya yollarında boyama çalışması beğeni toplamıştı.

Caddeye renk katan yeni düzenleme vatandaşların da beğenisini toplamıştı fakat boyalar 1 ay gibi kısa bir sürede neredeyse tamamen silindi. Yarım yamalak kalan boyalar tam bir rezalet görünüme kavuşurken, vatandaşlar "ayakkabı boyacıları bile bu boyamayı daha sağlam yapardı" dediler.

AMAN BAŞKAN DİKKAT

Sayın başkan yapılan çalışmalar başlangıçta güzel görünsede kısa sürede tamamen bir harabeye dönüyor. Özellikle sizin yanınızdaymış gibi görünüp akşama kadar orada burada dedikodunuzu yapan, belediye personeli üzerinde güç denemesi yapan, hadleri ve yetkileri olmamasına rağmen müdür, başkan yardımcısı belirlemek için açıkça kulis yapan ve halk arasında yalak takımı adlandırılan bu personellere dikkat etmeniz gerekiyor. Bizden sadece söylemesi..

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.