Caddelerde görmek istediğimiz görüntü işte bu

Caddelerde görmek istediğimiz görüntü işte bu
5 Nisan 2020

Bolu’da uyarılara rağmen kentin en işlek iki caddesinde vatandaşların yoğunluk oluşturmaya devam etmesinin ardından Umumi Hıfzısıhha Meclisi iki caddedeki yaya trafiğini sınırlandırdı. Kararlar bu sabah yürürlüğe girerken iki cadde sessizliğe büründü.

Bolu Valisi Ahmet Ümit başkanlığında toplanan Umumi Hıfzısıhha Meclisi, kentte koronavirüs tedbirlerini genişletti. Polis ve zabıta ekiplerinin günlerdir yaptığı uyarılara rağmen kentte insan yoğunluğunun devam ettiği İzzet Baysal ve Cumhuriyet Caddeleriyle ilgili ek tedbir alındı. Meclisin aldığı kararla araç trafiğine kapalı İzzet Baysal Caddesi ile Cumhuriyet Caddesi’ndeki yaya trafiği sınırlandırıldı. Yürüyüş yapmak ve gezintiye çıkmak isteyenlerin her iki caddeye çıkışına izin verilmezken polis ekipleri de denetimlerini artırdı. Polis ekipleri vatandaşları caddenin yaya trafiğine kapatıldığını ve zorunlu ihtiyaçlar dışında caddeye çıkmamaları konusunda anonslarla uyardı.

Kararların bu sabah yürürlüğe girmesinin ardından iki cadde sessizliğe büründü. Cadde üzerindeki işyerlerinin çoğunun da kepenklerinin kapalı olduğu görüldü.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.