Caddede oturacak bank kalmadı

Caddede oturacak bank kalmadı
23 Mart 2020

Bolu Belediyesi ekipleri, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında şehrin ana caddesindeki tüm bankları kaldırırken, sabit banklar için de fileli önlem aldı.

Bolu Belediyesi Covid-19 salgınına karşı önlem üstüne önlem alıyor. Virüsle mücadele için 50 kişilik hijyen timi kuran ve her gün düzenli olarak kamusal alanları dezenfekte eden Bolu Belediyesi, şehir merkezindeki bankları da tedbir amaçlı kaldırdı.

Sökülebilir banklar kaldırıldı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tüm uyarılara rağmen sokağa çıkan vatandaşların toplu halde oturmalarını engellemek için belediye önünden başlayarak, kent meydanına kadar uzanan İzzet Baysal Caddesi’ndeki sökülebilir oturma gruplarını ve bankları yerlerinden söküp, araçlara yükledi.

Sabit banklar için fileli önlem

Ekipler, sabit kent mobilyaları için de fileli önlem aldı. Çoğunluğu kent meydanında bulunan kent mobilyalar etrafına file çekilerek, oturulamaz duruma getirildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.