Büyük kurnazsın rektör hoca

Büyük kurnazsın rektör hoca
24 Ağustos 2022

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni'nde protokol konuşmaları sırasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan adına programa katılan Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir'e rektör Mustafa Alişarlı'nın talimatıyla söz verilmedi. Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yakınlığı ile bilinen rektör Alişarlı'nın bu hareketi Cumhurbaşkanının gözüne girmek için yaptığı yorumları ayyuka çıktı.

 

Her yıl düzenlenen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İzzet Baysal Vakfı Ödül Töreni bu yıl da gerçekleştirildi. İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salon'da düzenlenen ödül törenine Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Yaman ve protokol üyeleri ile öğrenciler katıldı. Törende açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

HERKES KONUŞTU, RASİM ÖZDEMİR'E SÖZ HAKKI VERİLMEDİ ...

Protokolde bulunan İzzet Baysal Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Yaman, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, AK Parti Milletvekili Arzu Aydın ve Bolu Valisi Erkan Kılıç, anons edildikten sonra kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Ancak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan adına programa katılan Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir'e söz hakkı verilmedi. Rasim Özdemir ise duruma tepki göstererek salonu terk etti. Salonda bulunan bazı kişiler de Özdemir'e söz hakkı gösterilmemesine tepki gösterdi. 

BÜYÜK KURNAZSIN REKTÖR HOCA...

Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın hakkında yorum yapmadığı hatta her ortamda kolladığı rektör Alişarlı'nın başkan yardımcısı Rasim Özdemir'e söz vermeyerek Cumhurbaşkanlığına 'ben bunların karşısındayım' imajı yaratmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Zira Tanju Özcan'ı seçildikten sonra ilk ziyaret eden isimlerden biri olan Rektör Alişarlı hali hazırda belediye ilede pek çok ortak çalışma yürütüyor.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.