BURAYA DİKKAT.. BOLU'NUN SULTANLARI 6'DA 6 YAPTI!

KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig B grubu temsilcimiz Bolu Belediyespor Ligin 14’üncü haftasında evinde oynadığı zorlu geçen Merinos Voleybol maçını 3-2 yenerek oynadığı son 6 maçın hepsinden galip ayrıldı.

BURAYA DİKKAT.. BOLU'NUN SULTANLARI 6'DA 6 YAPTI!
7 Ocak 2024

Bolu'da Boluspor'dan sonra salonlarda büyük heyecana sahne olan Voleybol branşında Bolu Belediyespor geçtiğimiz sezon misli.com sultanlar liginden KFC Kadınlar Voleybol 1.Ligine düşerek herkesi üzmüştü. Zorluklar içerisinde neredeyse 3 günde kurulan ve kısıtlı destekler ile ilerleyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı adeta yüreklerini ortaya koyarak ligde bende varım diyor. 

Son oynadığı 6 karşılaşmadan da galip ayrılan Bolu'nun Sultanları Ligin 14’üncü haftasında Bolu Belediyespor'dan bütçe olarak kat kat üstte olan ve ligde de 3.sırada yer alan  Gaziantep temsilcisi Merinos Voleybol takımını karar setinde 3-2 yenmeyi başardı.  

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN "DESTEK OLACAĞIM"

Bolu'ya voleybolu sevdiren ve salonlara aileleri çeken Bolu Belediyespor bayan voleybol takımı ligin başında ekonomik olarak zorlu şartlarda kuruldu. Bugün 6'da 6 yapan Bolu'nun sultanlarına destek şart. Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan takımı ziyaret etmiş ve başarılar dileyerek destek olacağını ifade etti. 

1 yorum yapılmış

  • MELİH ŞENİL7 Ocak 2024 - 18:32
    KADROSUNDA BOLULU HİÇBİR OYUNCU OLMAYAN , TEKNİK KADROSUNDA BOLULU HİÇBİR ANTRENÖR OLMAYAN , AYLİN HOCA , NİHAL HOCA , TAYFUN HOCA , HAMİT HOCA , REMZİYE HOCA VE BOLULU DİĞER ANTRENÖRLERDEN YILLARDIR FAYDALANMAYAN BİR TAKIMA NEDEN DESTEK OLALIM...BÜTÜN OYUNCULAR VE TEKNİK KADRO DIŞARDAN. BİRİ BUNUN NEDEN BÖYLE OLDUĞUNU AÇIKLAYABİLİRMİ ACABA...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.