BULGARİSTAN'DA BOLULU RAMAZAN USTA KONUŞULUYOR

BULGARİSTAN'DA BOLULU RAMAZAN USTA KONUŞULUYOR
30 Mayıs 2020

Bulgaristan'ın Filibe kentinde özel aile aşçısı olarak çalışan Bolulu aşçı Ramazan Gören, Bulgar basının en gözde isimlerinden biri oldu. Bolulu Ramazan ustanın röportajları ülkenin yüksek trajlı gazetelerinde ve televizyonlarında yer buluyor.

Bolu'nun Müstakimler köyünden olan Ramazan Gören Bolu'da Bolaş lokantasında 13 yıl çalıştı. Mesleki Eğitim okullarından meslek sertifaları aldıktan sonra çeşitli otellerde çalışan Ramazan usta rahmetli Naci Keskin tarafından Macaristan'a götürüldü. Macaristan'da 3 yıl çalışan Ramazan Gören daha sonra Bulgaristan'da ünlü bir Türk işadamının evinde özel aşçı olarak çalışmaya başladı.

Burada yaptığı yemekleri sosyal medyada paylaşmaya başlayan Ramazan Gören birden ülke medyasının dikkatini çekti. Ülkenin en prestijli gazete ve televizyonlarına Türk mutfağı ile ilgili röportajlar veren Ramazan ustayı sosyal medyada dünyanın çeşitli ülkelerinden 140 bin kişi takip ediyor. 

Bulgaritsan'da bahçede yetiştirdiği ürünlerle yaptığı yemek tarifleri büyük ilgi gören Bolulu aşçı Ramazan Gören Bolu Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "GÜzel Bolumuzun ismini tanıtmaktan ve Bolunun yetiştirmiş oldugu kendi çapında bir aşçı olarak hayatımı idame ettirmekten çok mutluyum" dedi.

8 yorum yapılmış

  • Enes31 Mayıs 2020 - 00:42
    Seni cok seviyorum.
  • Bolulu1431 Mayıs 2020 - 10:26
    Tebrik ederim bu arada mustakimler köyü rahmetli Neyzen Tevfik in annesinin köyüdür
  • Vildan Abil31 Mayıs 2020 - 11:20
    Güzel kardeşim, senin sıkı bir takipcinim. Seni çok başarılı bulduğum gibi çokta güler yuzlusun.İvelina hanımla beraber çok mutlu ve huzurlu olun.Basarilarinin devamını diliyorum.Bu arada bulgarcayi da çok güzel konuşuyorsun.
  • Basri Kaderli31 Mayıs 2020 - 07:40
    O gülen yüzün,cana yakınlığın daim olsun. TÜRKİYE' Yİ çok güzel temsil ediyorsun. Mutluluklar diler başarıların daim olmasını canı gönülden istiyorum.
  • Recai ŞENLİK 31 Mayıs 2020 - 13:05
    Hemşehrimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz..
  • Hatice31 Mayıs 2020 - 20:52
    ❤️❤️❤️
  • ahmet bolu1 Haziran 2020 - 16:41
    Mustakimlerden ramazan usta tanıyamadım. kimlerden bu arkadaş acaba
  • bartinli mert3 Haziran 2020 - 04:59
    Basarilarinin devamini diliyorum kardesim senle gurur duyorum biz gurbetciler olarak allah rahmet eylesin naci keskin abiyede onun sayesinde tanidik seni macar keskin parkta tabiki ismail özmen abiyide unutmuyoruz saygilarimla

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.