BUDA GÖL MANZARALI KONTEYNER

Yenipelitcik köyü, Sarcalan mevkinde İl Özel İdaresi tarafından Sarcalan sulama göletinin dibine beton dökülerek konteyner yerleştirildi. Henüz kim tarafından yaptığı belli olmayan göl manzaraları konteyner köy sakinlerini ayağa kaldırdı.

29 Nisan 2020

Göl kenarında beton dökülerek yerleştirildiğini gören köylüler hemen valiliğe müracaat ederek, CİMER'e şikayet dilekçesi gönderdiler.

Bugün Çevre Müdürlüğü ekipleri bölgede inceleme yaparken doğa harikası bir gölün kenarına yapılan bu ucube yapı ve betonun Özel idare tarafından kaldırılacağı öğrenildi.

Köyde yaşayan vatandaşlar cep telefonu ile bölgeyi görüntülerken, koronovirüs nedeniyle kimsenin evden çıkamadığı bir dönemde bu yapının yapıldığını söylediler.

4 yorum yapılmış

  • SİNAN2 Mayıs 2020 - 01:15
    KALDIRIP GÖTÜRÜN ABİCİM. UYANIKLIK YAPMAYA ÇALIŞAN VARSA ONLAR DÜŞÜNSÜN
  • İsimsiz1 Mayıs 2020 - 03:48
    O Tel örgüleri ağaçları köyün hayvanları yiyor diye biz çektik bi kaç gün takip ederseniz görürsünüz
  • İsimsiz1 Mayıs 2020 - 03:51
    Geçen yaz yapıldı koronanın adı dahi yokken Bizi işçi olarak çalıştırdılar ağaç dikme kampanyası kapsamında dediler çalıştık bizde hatta devletin tabelası vardı ama ankaradan iç işlerinden haberleri vardı bu işten
  • hayri özdemir1 Mayıs 2020 - 10:56
    Yaylalarda tam bir kıyım var , bu sakinlikden yaralananların sayısı bakıldığında çook fazla, yeni yayla evi yapanlarla arsa büyütme çabaları içinde

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.