Bu seferde çay bardağı ortalıkta yok

Bu seferde çay bardağı ortalıkta yok
4 Temmuz 2023

Bilindiği üzere Bolu Belediyesinin kanal yolunda yaptırdığı heykellerden biri olan Hababam sınıfının efsane karakterlerinden 'Hafize ana' heykelininin elinde bulunan çay tepsisi kaybolmuş Belediye Başkanı Tanju Özcan tepsinin çalındığını hatta AK Partililerin çaldığını sosyal medya hesaplarından duyurarak ortalığı birbirine katmış, sonrada tepsinin belediye görevlilerince tamir edilmek üzere belediyeye götürüldüğü edilmişti. İşte o meşhur tepsiden şimdide bir çay bardağı kayıp. 

Yeni yapılan kanal yoluna yapılan  'Hafize ana' heykelininin elinde bulunan çay tepsisi uzun süredir ortalıkta yoktu. Belediye ekiplerince tamir için götürülen tepsi uzun bir süre sonra tamir edilerek yine Hafize ananın eline tutuşturulmuştu. Fakat aradan 1 hafta geçmeden şimdide tepside bulunan çay bardaklarından bir tanesi yerinde yok. 

Şimdi herkes çay bardağının nerede olduğunu merak ediyor. Konu hakkında belediyenin bir açıklama yapıp yapmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.