Bu pankartta derin mesaj var

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın söz vermesine rağmen Kılıçaslan, Ağaççılar ve Kürkçüler Yaylası yolunun asfaltlatmamasına mahalle sakinleri astıkları pankartla tepki gösterdiler.

Bu pankartta derin mesaj var
11 Şubat 2024

Başkan Tanju Özcan’ın sadece Paşaköy Yaylası yolunu asfaltlarken, söz verdiği halde Kılıçaslan, Ağaççılar ve Kürkçüler Yaylası yolunu asfaltlama yapmamasına büyük tepki geldi..

Kürkçüler, Kılıçaslan ve Ağaççılar sakinleri de At Yaylası yoluna pankart asarak, sözünü tutmayan ve ayrımcılık yaptıklarını iddia ettikleri Başkan Özcan’a astıkları pankartla mesajı verdiler.

Kürkçüler, Kılıçaslan ve Ağaççılar sakinleri yola astıkları pankarta; "Sayın Başkan; At Yaylası yollarındaki yaptığınız ayrımı Kürkçüler, Kılıçaslan ve Ağaççılar sakinleri olarak 31 Mart’ta hatırlatacağız. Söz verip de tutmadıkların…" yazdılar.

3 yorum yapılmış

  • Hal11 Şubat 2024 - 21:05
    Evet bir CHP li olarak takibiniz olan Muhammed Emin Demirkol’ a vereceğiz mahalle sakinleri olarak..
  • Gölcük 12 Şubat 2024 - 19:57
    Tanju bey, Muhammed bey kolay bir takip değil. Çünkü siz de biliyorsunuz ki başkanlık cepte değil Muhammed beyin yükselişini ve günden günde arttığını siz de görüyorsunuzdur.
  • Abant15 Şubat 2024 - 09:18
    Adam 1 yılda heryeri nasıl asfalt yapsın 4 yıl yattı. 1 yıl çalıştı daha ne yapsın yetişmemiştir. Bi dahaki seçime son 1 yıl kala yaparlar merak etmeyin

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.