Bu nefret dili Bolumuza yakışmaz

Bu nefret dili Bolumuza yakışmaz
6 Şubat 2022

Facebook hesabından " EEEEEE alma mazlumun ahınıı çıkar aheste AHESTE. Ülkede KORONOVİRÜS olmayan REİS ve eşi kalmıştı oda yakalanmış", "İRMİK Mİ YOKSA UN HELVASI ( Bolu tabiriyle KARA TOPAK HELVASI ) nı yaptırmaya BAŞLAYIM MI" ve "HELVAYI DAĞITMA YER ALANI ;İLİMİZ ATATÜRK HEYKELİ ÖNÜ, YADA SAMSUNDA ATATÜRK HEYKELİ ÖNÜ HANGİSİ sizce" diye paylaşımlar yapan Mustafa Acet isimli vatandaşa AK Parti eski il başkanı, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay sosyal medya hesaplarından ateş püskürdü.

Doğanay yaptığı paylaşımda "Allah kimseyi kendi Ülkesinin Cumhurbaşkanın rahatsızlığına sevinecek kadar kansız etmesin..!

Bu düpedüz kansızlıktır/hainliktir..!

Gücün ve yüreğin yetiyorsa hadi dağıt helvayı nerede istiyorsan, beklemene gerek yok..!

Öyle klavyeden sallamakla olmaz bu işler. Dağıtmazsan adam değilsin. Dağıttığın yere gelmeyen de namerttir..!

Bu kansızı, bu kansızın paylaşımının altına yorum yapan kansızları tanıyanlar varsa söylesin, onlar istedi diye gökten kemik yağmayacak..!" dedi.

Ülkenin Cumhurbaşkanının koronavirüs olması ile birlikte nefretini kusan Mustafa Acet isimli şahsa AK Parti Yönetiminin yasal bir girişimde bulunup bulunmayacağı merakla bekleniyor.

2 yorum yapılmış

  • Asuman Alkap6 Şubat 2022 - 16:56
    Allah kimseyi Cumhurbaşkanına ve cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Paşaya hakaret edecek kadar kansız etmesin inşallah.Atamıza da yapılan saygısızlıga nankörlüğe kansızlıga hep beraber karşı duralım.
  • Halil6 Şubat 2022 - 17:22
    Ülkemizin cumhurbaskanina hakaret etmek ne kadar ayipsa bu ülkenin kurucusuna hakaret Edip ayyaş demek daha büyük ayıp artık biraz adam olun insan olun

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.