Bu iddialar çok ciddi iddialar

Bu iddialar çok ciddi iddialar
4 Temmuz 2023

Bolu'dan Ankara'ya 10 gün sürecek 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlatan Tanju Özcan'ın yürüyüşüne Belediye personelinin katılması için mobing uygulandığı iddiası ayyuka çıktı. Bu bilginin ise CHP Genel Merkezine kadar ulaştığı, personele bu yönde baskı yapanların isimlerinin bildirildiği alınan bilgiler arasında.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın  'Değişim ve Adalet' yürüyüşünün 2 nci gününde personelin yürüyüşe katılması için mobing uygulandığı iddiası gündeme geldi.

Belediye personelinin günlük yürüyüşe katılmaları için isim toplandığı katılmak istemeyenlere ise aba altından sopa gösterildiği ve işten çıkarılma korkusu yaşayan bir çok personelin yürüyüşe mecburen katıldığı konuşuluyor.

Öte yandan mobing iddiaları ile ilgili CHP Genel Merkezine bilgi ulaştırıldığı mobing yapan isimlerinde merkeze bildirildiği ve CHP Genel Merkezinin konuyla ilgili bir açıklama yapacağı alınan bilgiler arasında.  

4 yorum yapılmış

  • Ali Yılmaz 4 Temmuz 2023 - 17:05
    Evet katılıyorum. Arkadaşım da bu şekilde söyledi zorunlu diyor. Katılma dediğim zaman da işten çıkarırlar diye korktuğunu söylüyor
  • Alper4 Temmuz 2023 - 17:29
    Böyle bisey yok personeller katılabilmek için can atıyor. Ama siyasi bir eylem kapsamına girer mi diye korkuyorlar. Bizde gönüllü gittik kimseye baskı falan yapılmadı yalan haber
  • Akif4 Temmuz 2023 - 18:06
    Basını polisi çıkınca 10 kişi kalıyo zaten yürüyen. Onlar da zorla getirilenlerse bu Tanju'nun hiç seveni yokmuş.
  • Bence5 Temmuz 2023 - 10:20
    Böyle bir şey olsa şuan o yürüyüşte 500 kişi olurdu

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.