Bu haberden sonra kimse rahat uyuyamayacak!

Bu haberden sonra kimse rahat uyuyamayacak!
21 Temmuz 2020

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, mali anlamda başarılı olduklarını, idari anlamda disiplin sağlayamadıklarını ifade ederek Bolu Belediyesi’ndeki bazı birimlerde özverili çalışmayan personel ile yollarını ayıracaklarını söyledi.

Özel Haber: Aslı Akış

Başkan Özcan, tahammül edemediği tek şeyin çalışmayan insan olduğu vurgusunu da yaparak; “İyi niyetle ‘çalışın çalışın’ dediğim halde, bunu kulak ardı edenler yüzümüzü fazla yumuşak bulanlar var. Önümüzdeki süreçte bazı birimlerde, yolumuzu ayırmamız gereken arkadaşlar olacak. Benim tek tahammül edemediğim; çalışmayan insan” dedi.

“YÜZÜMÜZÜ FAZLA YUMUŞAK BULANLAR VAR”

Başkan Özcan, Bolu Belediyesi’ndeki bazı birimlerde özverili çalışmayan personel ile yollarını ayıracaklarını vurgulayarak; “İdari olarak kendini başarılı buluyor musun?’ diye sorulursa; vallahi bulmuyorum. Arkadaşlara da bunu söylüyorum. Mali disiplin tamam ama idari disiplini sağlayamadık. Önümüzdeki süreçte bazı birimlerde, yolumuzu ayırmamız gereken arkadaşlar olacak. Benim tek tahammül edemediğim; çalışmayan insan. İyi niyetle ‘çalışın çalışın’ dediğim halde, bunu kulak ardı edenler var. Yüzümüzü fazla yumuşak bulanlar var. Ben kimseyi fırçalama, azarlama derdinde değilim ama iş yapmayan veya çalışmayan insana da tahammül edemiyorum. Hep söylüyorum; Bolu halkının verdiği vergilerle maaş alıyorsunuz. Benim amacım şu; Bolu halkı bu paraları helal etmeli. Bunu da, siz özverili bir şekilde çalışarak göstereceksiniz. Buraya iş yapmak için geldik. Mesai mefhumu gözetmeden herkes işini yapacak. Yapmayanlarla da önümüzdeki süreçte yollarımızı ayırdığımızı göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

10 yorum yapılmış

  • Mehmet21 Temmuz 2020 - 15:53
    Zaten çıkarmaya bahane arıyor çalışmıyor diye çıkar
  • Ozkan21 Temmuz 2020 - 17:55
    Adam haklı hiçbir şekilde çıkarmaya yer aramıyor temizlik işlerini öncelikle yer alalım Bolu'nun dört bir yanını geziyorum her gün fakat çoğu köyümüz mahallelerimiz çöp ten geçilmiyor çoğunun resmini çekip atıyorum yetkili bildiğim kişilere fakat işlem yapılmıyor disiplin ve yönetim yeterli gelmiyor gelelim veznelere ve diğer belediye binasının kat çalışanlarına defalarca küçük sorunlarım olduğunda çözülsün diye fakat sohbet ve dedikodu yapmakta
  • Tenkit21 Temmuz 2020 - 18:44
    Arada kendini de cikarsa fena olmaz. Zira 1.5 yildir konser organizasyonu yapip sanatcilara para yedirmekten baska Bolu'ya bir katkin olmadi. Ne vaadler vardi ne oldu? Toplanan vergilerin nereye gittigi belli degil. Sokaklar cop icinde konteynırlar disarı tasmis. Daha dune kadar farkli projeler uretip is alanlari acmak yerine eglenceler duzenleniyordu. Siz once kendi calismalariniza bakin. Insanlari saf gormeyin Bolu'nun çocugu(!)
  • Bolulu21 Temmuz 2020 - 18:48
    Bir lider bir sozuyle kitleleri pesinden surukleyebilir. Soz vardir soz vardir soylemesini bilmek lazim. Calisin demek yerine nasil calisilacagini gostermeli gonullere naksedercesine soylemeli. Bu sozleri okurken acik sozylemek gerekirse ben dahi isi birakmak istedim. Iyi bir lider ile calismak calisabilmek hem isci icin hem isveren icin nimettir. Goruyorum ki Bolu Belediyesi calisanlari icin zillet olmus.
  • Emekli21 Temmuz 2020 - 21:22
    Kapı önünde eller cepte sigara içenlerden başlayabilirsiniz.
  • ismet21 Temmuz 2020 - 22:46
    hele ıdarı kadroyu sabahı beklemeden yoksa surtersın alt kadroda aynı ısı safsatlıyolar yanı calısan hıc yok bundan kımsenın supesı olmasın
  • B.K21 Temmuz 2020 - 23:30
    Başkanım doğru düşünüyorsunuz..
  • Nesime22 Temmuz 2020 - 12:44
    Börekçiler sokağını katleden belliki işle uzaktan bile ilgisi olmayan ,grupla işe başlayabilirsiniz. Yapılan kötü işler emek ve malzeme kaybı yanısıra sizin hanenize eksi olarak yazılıyor.
  • Ergün22 Temmuz 2020 - 23:17
    Yorunları okudum da söylemek var söylemek var diyen arkadaş çalışın demek yerine nasıl çalışılacağını göstersin diyor. Bir belediye başkanının işi mi personele nasıl çalışacağını göstermek. Belediye personeli başkan ile birlikte mi göreve başladı. Asvalt atmayı bilmeyen personel yeni mi işe başladı. Pirim amirleri başka bölümlerden mi transfer oldu. O iş makinasında çalışan personeli belediye otobüsünden alıp al bu makinayı kullan mı dediler.
  • Adam23 Temmuz 2020 - 00:08
    Bence yalakalari zaarlari isbiyonculari sizden once ise girenler denetle alttabaka kopekgibi cslisiyo beyaz yakalila yatiyo

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.