Bu görüntüler muhtarı isyan ettirdi

Bu görüntüler muhtarı isyan ettirdi
16 Ağustos 2023

Bolu'nun Alpağut mahallesindeki parkın adeta bir çöplüğe çevrildiğini gören mahallenin muhtarı Sema Bostancı isyan etti.

Gece saatlerinde parktaki masalarda yiyip içen kendini bilmez kişiler çöplerini çöp masaların hemen yanında bulunan çöp bidonlarına atmak yerine masaların üzerinde ve yerlerde bırakıp gittiler.

Bu pislik görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan mahallenin muhtarı sema Bostancı isyan etti.

Bostancı, " Değerli Alpağut mahallesi ailem. Sabah sabah bu şekilde bir paylaşım yapmak istemezdim ama mahallemizdeki bu görüntülere inanamadım. Çok üzüldüm ve sizlerle de paylaşmak istedim. Böyle bir saygısızlık bırakın başkasına insan kendine yapmaz. Her sabah temizlenen ve her gece bu hale gelen yerler. Aslan yattığı yerden belli olur derler ama bunlar aslan değil. Her masanın yanına çöp kovası koydurmamıza rağmen koca koca çöp konteynırları varken içine atmayıp yanına koymak veya sokağa atmak." dedi.

1 yorum yapılmış

  • Kemal16 Ağustos 2023 - 15:03
    Sadece burası mı, bütün parklarda hemen hemen aynı görüntüler var. Geçenlerde evin camından dışarıyı seyrederken bir baktım kamuda görevli bir müdürümüz (ismini yazmayım, zaten istemezde) eğilmiş parktaki pet şişeleri ve diğer atıkları elleriyle topluyor. Müdür toplasa ne olur demeyin, adamdaki adamlığa bakın siz, helal olsun.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.