Bu görüntüler hayvanseverleri ayağa kaldırır

31 Ağustos 2021

Bolu'da yaşanan olayda bir mahalle sakini önce kedilere tekme savurdu, ardından kedilerin barınması için yapılan kulübeyi tekmeleyerek paramparça etti, ardından ise kendine tepki gösteren bir hayvansever vatandaşa hakaretler saydırdı.

HABER : CANER GÜNGÖR

Olay 2 gün önce  Kalıcı Konutlar 23. Ada'da meydana geldi. Mahalle sakini olduğu öğrenilen bir adam önce kedilere tekme savurdu. Bunu gören hayvansever bir bayan vatandaş adama kedilere niçin tekme atmaya çalıştığını sordu. İyice çılgına dönen adam kedilerin barınması için yapılan hayvan kulübesini tekmeleyerek paramparça etti.

Bu sırada kendine tepki gösteren bayana kediler için bırakılan mamaların etrafı pislettiğini bir daha bu bölgede kedi görürse yine aynısını yapacağını söyledi.

Bu anları anbean kaydeden bayan vatandaşada hakaretlerde bulundu.

6 yorum yapılmış

  • merhametsiz 31 Ağustos 2021 - 13:23
    hayvanlara merhamet etmeyene Allah neden merhamet etsin. daha bunlar iyi gunlerimiz covit falan bu insanogluna mustehak. Basimiza taş yagmadgna sukretmek lazim. insanoglu hala.ayni musibetlerden ders alamiyor
  • Asuman 31 Ağustos 2021 - 13:28
    nasıl ruh hastalarıyla iç içe yaşıyoruz içim urperiyor
  • İmansız 31 Ağustos 2021 - 14:33
    Bu dangalak dayak istiyor. Tanıyan varsa bi zahmet yazsın. Gücü yeteceğini düşündüğü bir insana hakaret etmek neymiş bi görsün şerefsiz!
  • Neşegül31 Ağustos 2021 - 16:06
    Erkeklik egosunu minnacık hayvanlarla uğraşarak tatmin etmeye çalışan psikolojisi bozuk zavallı insan bozuntuları bunlar. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Bıktık sizin gibi canilerden
  • Vatandas 31 Ağustos 2021 - 18:00
    Bu adamı gördüm yerde dalarım senin pisliğin varlığın gereksiz bu dünyada o tekmeler nasıl sallanır sana biri gösterir elbet merak etme sen o tekme atan bacağın kopsun kırılsın
  • Yalçın31 Ağustos 2021 - 19:47
    Küfür bile etmeye değmez bu kisiliksize

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.