Bu adamların hakkı ödenmez

25 Ocak 2022

Son yılların en şiddeli kışını geçiren ilimizde özellikle Bolu Dağı güzergahında yüzlerce araç mahsur kaldı. Çok zor anlar geçiren vatandaşların imdadına 5 kuruş beklentileri olmadan kısa adı Boloff olan Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü üyeleri yetişti.

Kurulduğundan bu yana yaptıkları sosyal etkinliklerle adını duyuran Boloff kulübü Bolu'nun adını ulusal ve uluslararası mecralarda da sık sık başarıyla duyurdu.

85 üyesi bulunan Bolu Doğa Sporları ve Off Road Kulübü araziye uygun hale getirilmiş cipleriyle 5 kuruş bir beklenti içine girmeden Bolu dağı'nda adeta can siperhane çalışmalarıyla herkesin taktirini topladılar. Yolda kalan araçları çeken, kar nedeniyle kapanan yolları ciplerini greyder gibi kullanarak açan Boloff kulübü üyeleri halen her gece 5 kişilik ekipler halinde nöbet tutuyorlar.

Kulüp Başkanı Burhan Turan sosyal bilinçle hareket ettiklerini dile getirerek, "Sadece eğlence için kurulmuş bir kulüp değiliz. Bu memleketin insanları olarak bizlerde bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Şu an yaşanan durum karşısında elbette yerimizde oturamazdık. Araziye uyumlu hale getirilmiş araçlarımıza elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Tüm arkadaşlarıma sizlerin vesilesiyle bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

1 yorum yapılmış

  • Sepetçioğlu otomotiv26 Ocak 2022 - 09:20
    Allah razı olsun emeği geçenlerden

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.