BTSO'dan Ankara'ya yol çıkarması

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu'nun ulaşım konusundaki taleplerini iletmek için Karayolları 4. Bölge Müdürü Mehmet Fidan’ı ziyaret ettiler.

BTSO'dan Ankara'ya yol çıkarması
2 Mayıs 2024

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Öztürk ve Kayhan Perçin, Bolu'nun ulaşım konusundaki taleplerini iletmek için Karayolları 4. Bölge Müdürü Mehmet Fidan’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette; Bolu'nun ulaşım talepleri ile ilgili D-100 karayolu üzerinde bulunan Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin girişine ve Ağır Tonajlı araçların şehir merkezine girmeden Arçelik Fabrikasının olduğu bölgeye bağlanması için F Tipi Cezaevi bölgesine köprülü kavşak projesinin yapılması, Arçelik fabrikasını da içinde barındıran Yukarı Soku bölgesine otoyol giriş-çıkış gişe istasyonu ve Bölgeye modern olanaklarla donatılmış bir de TIR Parkı yapılması projelerinin ivedilikle hayata geçirilmesi noktasında Karayolları 4. Bölge Müdürü Mehmet Fidan’a iletildi.

Karayolları 4. Bölge Müdürü Mehmet Fidan ise, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nün belirtilen konulara çok önem verdiğini ve gerekli çalışmaların başlatıldığı ifade etti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.