BTSO meclis başkanını seçti

BTSO meclis başkanını seçti
8 Ekim 2022

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan seçimlerde iş insanı Aydoğan Tekin, meclis başkanı seçildi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen seçimlerde mevcut başkan Türker Ateş üyelerin oylarıyla tekrar yönetim kurulu başkanı olarak seçilirken yeni meclis başkanı da belli oldu. 40 üyenin oy kullandığı seçimlerde iş insanı Aydoğan Tekin’de TSO’nun yeni meclis başkanı oldu. Tekin, geçtiğimiz dönemde de Ticaret ve Sanayi Odasında meclis üyesi olarak görev yapıyordu.

Meclis Başkanı ve Meclis Divanı

Meclis Başkanı Aydoğan Tekin

Meclis Başkan Vekili Cavit Demir

Meclis Başkan Vekili Murat Koca

Meclis Kâtip Üyesi Mustafa Özkoparan

3 yorum yapılmış

  • Müsteşar Kemal8 Ekim 2022 - 15:25
    Cavit Demir in Bolu ya karşılıksız ne faydası var merak ediyorum. Ne kadar meraklıyız lejyonerleri Bolu da söz sahibi yapmaya. Tekin kardeşler Huseyin Hasan Aydoğan Erdoğan yeter de artar.
  • Rıza 8 Ekim 2022 - 16:14
    Her dönemin adamı yine işi kılıfına uydurmuş
  • Reşat AYAZ 8 Ekim 2022 - 23:22
    Tüm seçilenleri kutluyorum.Herhalde Cavit Demirin işyerlerinde çalışan 1000 civarında kişiye maaşı eleçtirenler veriyor galiba. Vergi SGK ları sanırım başkaları yatırıyor. Devlete verilen vergileri hiç hesaplamıyorum. İstihdam dışında, bu kadar kaliteli hekimlerin Boluya hizmet etmelerinin, ne demek olduğu hiç hesaba katılmamış.Bu işyerlerinin Manav, market, kasap, toptancı gibi yerlere katkılarını unutmamak lazım.Yıllardır Boluspora karşılıksız yardıml

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.