BSTORE'A AKIN DEVAM EDİYOR!

Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu İlhami Akça ve Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlu yardımcısı Ahmet Uzunoğlan tarafından hayata geçirilen BStore’de yapılan büyük indirime destekler sürüyor.

BSTORE'A AKIN DEVAM EDİYOR!
31 Ağustos 2020

Yeni yönetimin seçilmesi ile birlikte hayata geçirilen projeler çerçevesinde Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu İlhami Akça ve Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlu yardımcısı Ahmet Uzunoğlan tarafından hayata geçirilen BStore’de yapılan büyük indirime destekler sürüyor. Bolu'da her kesimden büyük destek gören BStore'ye geçtiğimiz haftadan bu yana adeta akın devam ediyor. 

SİYASİ PARTİLER VE STK'LAR'DAN DESTEK DEVAM EDİYOR

Bolu'da bulunan Siyasi partiler,Stk'lar BStore'ye gelerek büyük miktarlarda alışveriş yaparak Boluspor'a destek olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bld Başkan yardımcıları Rasim Özdemir, İsa Özcan ve yine Ak PArti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay yönetim kurulu üyeleri ile Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak Bolu Ak Parti  İl Genel Meclisi Üyesi Mazhar Bozoğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı  Ilhan Durak Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül'ün yanı sıra Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve üyeleri ile Bolu Fenerbahçeliler derneği ve bir çok İş adamı ve Stk temsilcisi Bstore'a gelerek alışveriş yaptı.

HERKESİN ORTAK NOKTASI BOLUSPOR!

Bolu'da yeni yönetim ile birlikte şehirde heyecan üst seviyeye çıkarken store tanıtım, sosyal medya sorumlusu İlhami Akça "Bugüne kadar bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bolumuzda herkesin ortak paydası noktası Boluspor. Bugüne kadar bakıldığında her kesimden vatandaşlarımız siyasi partilerimiz buraya gelerek Bolusporumuza destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Sevdamız Boluspor. Taraftarlarımız ürünlerimize talepleri çok fazla. İndirimlerimizde devam ediyor. Ayrıca bizleri memnun eden bir olayda mevcut. Bolumuzda bir çok esnafımız bizlerden aldıkları ürünleri Dükkanlarına gelen müşterilerine hediye ediyor. Bu da ayrı bir güzellik. Biz Esnaflarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bir kez daha söylemek gerekirse Sevdası Boluspor olan herkesi Bstore'a davet ediyoruz. " dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.