Bstore büyüyor, ilk mağaza yakında faaliyette

Bstore büyüyor, ilk mağaza yakında faaliyette
19 Eylül 2020

Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu olarak görevlendirilen İlhami Akça başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Bstore'yi büyütmek için düğmeye basan Akça 14 Burda AVM'ye Bstore'nin ikinci şubesini açmak için mağaza kiraladı.

Boluspor yönetimine girdikten sonra Bstore tanıtım, sosyal medya sorumlusu olarak görevlendirilen İlhami Akça başlattığı yüzde 50 indirim kampanyası ile 1 günde 1 yılda elde edilen geliri kazanarak dikkatleri çekmişti. Kampanya ile 7'den 70'e herkesi Bstore'ye çeken ve kulübe ciddi bir para girişinin olmasını sağlayan İlhami Akça hedefi büyüttü.

14 Burda AVM'den dükkan kiralayan İlhami Akça Bstore'nin 2. şubesini açmak için çalışmalara başladı. Şu an tadilat çalışmalarının yapıldığı mağaza çok kısa sürede hizmet vermeye başlayacak.

Konuyla ilgili Bolu Gazetesi'ne konuşan Akça, "Öncelikle 14 AVM müdürümüz Erol Yıldız'a teşekkür ediyorum. Bolusporumuzun ürünlerini daha fazla kitlelere ulaştırmak, ekonomik manada daha iyi girdiler sağlamak için Bstore'yi büyütmeye karar verdik. Bunada 14 Burda AVM'den başladık. Burada güzel bir mağaza kiraladık ve çalışmalara başladık. Kısa süre sonra açılışımızı yapacağız. Hedefimiz bir mağaza zinciri oluşturmak. Türkiye'de yurtdışında yaşayan ne kadar Bolu ve Boluspor sevdalısı varsa ürünlerimizi onlara ulaştırmak istiyoruz. Bugüne kadar Bolu halkı ve taraftarı siyasetçisinden işadamına kadar hep yanımızda oldu. Onlarada sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Akça'nın kent merkezinde de Bstore açmak için çalışmalara başladığı öğrenildi.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.