Bolu'ye yeni bir bulvar yapılıyor

Bolu'ye yeni bir bulvar yapılıyor
14 Haziran 2023

Bolu Belediyesi, Paşaköy’den Sümer Mahallesi’ne direkt ulaşım sağlayacak yeni bulvarın yapımına başladı. Bin 800 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğinde olan bulvar, çalışmaların tamamlanmasıyla hizmete girecek.

Boluluların daha rahat, güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için Bolu Belediyesi tarafından şehrin batısına yeni bir bulvar inşa edilmeye başlandı.

Paşaköy’den Sümer’e direkt bağlantı

Kılıçaslan, Paşaköy, Sandallar ve Seyit mahallerini birbirine bağlayacak yeni bulvardaki çalışmalar, kısa süre önce başladı. Bin 800 metre uzunluğa ve 30 metre genişliğe sahip olan yeni bulvar; 8’er metrelik çift şeritli bölünmüş yol, 3 metrelik orta refüj ve parklanma ceplerinden oluşacak. Ayrıca trafiği daha akıcı ve güvenli hale getirmek için de 4 adet dönel kavşak inşa edilecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bulvar, Paşaköy Mahallesi’den Sümer Mahallesi’ndeki Mudurnu Caddesi’ne direkt ulaşım sağlayacak.

Çalışmaların sürdüğü bulvarı Bolu Belediyesi, kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.