Bolu'ya yapılacak stadyumun detaylarını konuştular

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın daveti üzerine İstanbul'a giderek kahvaltı yaptı. Demirkol yeni stadyum için Bakan Bak ile tekrar el sıkıştı.

Bolu'ya yapılacak stadyumun detaylarını konuştular
1 Mart 2024

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol 25 bin 14 kişilik yeni stadyum için düğmeye basmış hatta  Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tanda yapım için gerekli sözü almıştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak bugün Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol'u Bolu'ya yapılacak stadyumun detaylarını konuşmak için İstanbul'a kahvaltıya davet etti.

Bakan Bak ile kahvaltı yapan Muhammed Emin Demirkol'un Boluluların stadyum konusundaki hassasiyetini Bakan'a tekrar iletti. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak 25 bin 14 kişilik yeni stadyum projesinin detaylarını tekrar Demirkol ile görüştü ve Bolu'ya gelerek projeyi Bolu halkına bizzat kendisinin tanıtacağının sözünü yineledi. 

Görüşmede Demirkol amatör spor kulüplerinin sıkıntılarınıda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a iletti. Bakan Bak Bolu'da amatör spor kulüpleri içinde bir çok müjdesi olduğunu ve bu müjdeyide 25 bin 14 kişilik yeni stadyum projesini anlatırken duyurucağanı ilan edip Bolululara selam gönderdi.

Demirkol yaptığı bu öenmli görüşme sonrası 25 bin 14 kişilik yeni stadyum projesini açıklamak üzere Gençlik ve Spor Bakanının Bolu’ya ifade ederek, “25 bin 14 kişilik modern ve çok amaçlı bir stadyum inşa edilerek, şehrimizin spor altyapısını güçlendirilecektir. Boluspor’umuzun şanlı tarihine yakışacak bu stadyum, ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yapacak ve şehrimizin spor kültürünü canlandıracaktır. Ayrıca, konserler ve kültürel etkinlikler için de kullanılabilecektir. Stadyumumuz, en son teknolojiyle donatılacak ve taraftarların rahat, güvenli bir şekilde maç izlemelerini sağlanacaktır. Engelli vatandaşlarımızın erişimine uygun tasarlanacak stadyum, genç sporcularımızın eğitim ve gelişimine katkıda bulunacak tesislerle donatılacak, bu proje şehrimizin spor hayatına büyük bir dinamizm katacak ve gençlerimizi spora teşvik edecektir.” dedi.

1 yorum yapılmış

  • Hoş1 Mart 2024 - 23:02
    Demirkol Bolu’da her geçen gün oyunu arttırıyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.