Bolu'ya 150 yataklı yeni hastane yapılacak

AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Bolu'ya 150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yapılacağını söyledi

Bolu'ya 150 yataklı yeni hastane yapılacak
17 Ocak 2024

Bolu AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmede sunduğu 150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin 2024 yılı yatırım programına alındığı belirtti.

58 Milyon 294 Bin Tl'lik bütçe ayrılan hastanenin yapımına bu yıl başlanacağı söyleyen Milletvekili Yüksel Coşkunyürek," Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmede sunduğumuz, sürecini yakından takip ettiğimiz ve yatırım programına aldırdığımız 150 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini ilimize kazandıracak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah bu yıl hastanemizin yapımına başlayayacağız. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca'ya teşekkür ediyorum. Bu önemli müjdemizin Bolu'muza ve Bolulu hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.